Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
Nem igazán ismerem ezt a windowsnak a server ágát, meg nem nagyon találok "értelmezhető" írományt google-n nekem sok az ismeretlen.
Egy ingyenes tanfolyam találkoztam először, ahol az ASP.NET-et mutatták be, és laptopon a win server 2003 oprendszer futott. Meg fórumokon is olvastam, hogy a win server 2008-on játszanak. Illetve, hogy kliens gépen is használható.
Vagyis akkor az első kérdésem, hogy a Win Server 2008 képes kiváltani egy teljes (XP, Vista) oprendszert? Laptopra is feltehető?, mert olvastam, hogy gazdaságosan működik, meg mi minden titkosítás van rajta
Mennyi hely kell neki?http://www.microsoft.com/hun/windowsserver2008/prodinfo/editions/editions-overview.aspx itt találtam egy kis termékismertetőt, de nem látom azt hogy melyik rendelkezik Hyper-V technológiával a leírásban... És ha csak elsőkörben Laptopra kerülne akkor a standard verzió ajánlottabb az enterprise helyett? (ez a kettő érhető el msdnaa alatt, meg a web server)
Elsősorban azért kéne, hogy megismerjen ezt a rendszert, legyenek ilyen ismereteim, powershell kiprobálása, illetve a Visual Studio 2008 használatához kéne: ASP.NET és C#.
Illetve, ha beszeretnék tölteni (vagy ismeretek szerzése) egy windows server admin állásra, akkor honnan érdemes kezdeni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- E-roller topik
- Rendszergazda topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest