- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
A kliensek laptopok lesznek, amit hazavisznek. Így viszont akkor VPN-nel mehetne titkosított csatornán keresztül, ha a felhasználói programok is ezt támogatják. Majd utánalesek. Igazból még mindig nem vagyok benne biztos, hogy kell az SBS.
Tudnál írni indokokat, hogy miért jobb egy 3 munkaállomásos kisvállalkozásnak SBS, mintha egy erősebb gépet, kliens oprendszerrel (pl win7) berakok a sarokba? Exchange tudtommal nem kell, és azzal nem is szeretnék szopni, mert annyira nem ismerem a szervereket, csak megkértek hogy segítsek.Akkor ez az OS kell nekem: [link] ?
ez ugye 64bites? memória miatt 32-esben nem akarok gondolkodni.Azért ez a HP szerver amit linkeltél elég húzós, szerintem ennyit nem szánnának rá.
Ezért gondoltam, hogy összerakjuk a gépet alkatrészekből, így valamelyest tudunk lavírozni az ár és a minőség között. Én nem gondoltam XEON procira, a max amit el tudok képzelni az egy i5, vagy Core 2 Quad. Ezek gyengék lennének? Jó lenne max 150-200-ból kihozni a vasat, de inkább az alsó határ. Mégegyszer mondom Exchange és SQL nem kell, ha jól tudom ezek eszik az erőforrásokat leginkább.Köszi a sok segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest