Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Például, hogy ha nem a Console segítségével hozol létre Usert, akkor az ott nem is jelenik meg. Tudom apróság, de engem mondjuk idegesít. Ugyanúgy, a biztonsági mentésért is sír, hogy nincs, ha nem a konzolból csinálod.. Ilyen apróságok, konkrét hiba nincs, csak összességében nézve nem szeretem azt a console-t.

Ami meg teljesen idegen, hogy mindent UserFriendly-varázslóval csináljunk. Lehet természetesen azok nélkül is dolgozni, de van, hogy az visszaüt majd a későbbiekben.De, ha megakadok vele valahol, már tudom, hogy kihez lehet fordulni..

Jah, és ami még nagyon jó lenne, ha végre kijönne belőle az R2.. De, még semmi konkrétumot nem találtam erről..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest