Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mikeee89

senior tag

válasz kraftxld #3820 üzenetére

Bekrepált valami a szerveren és a webszerver php feldolgozója a cgi/fastcgi állandóan lefagy. Így újratelepítés lesz server 2012-re. Tényleg sokakkal beszéltem azóta, amióta ide írtam és mindenki azt erősítette meg amit te. Túl sok minden van rátákolva a szerverre és az okozza az állandó hibákat. A dns, dhcp szerver szolgáltatást meg lehet oldani, hogy internetszolgáltatónk átveszi, így a szerver már nem lesz többé gateway. Valamint a levelezést és a webszervert is meg tudjuk oldani máshol, így ezentúl ez a szerver csak mezei tartományvezérlő és fájlszerver lesz. Nem is tudom valami korábbi rendszergazda minek tákolt ennyi mindent egy gépre.

Az exchange server 2007 sp3 telepítése közben csúszott félre valami amit 3 napig (a régi kollégával is beszélve) próbáltam megoldani, de csak az újratelepítés járható megoldás. Sajnos eljött amitől már egy ideje tartottam, de legalább most újraépítem a rendszert és remélhetőleg stabilabb és gyorsabb lesz. Köszönöm az eddigi segítséget, jövő héten egy új időszak indul...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés