Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Igen, tudom
Virtuális gépen már ki is próbáltam elhajt a fenébe.
Majd megpróbálom kideríteni, hogy mit figyel a telepítő.
Röviden a sztori:
Volt egy Win2K8 Core szerver, ami Hyper-V hostként szolgált több mint egy évig, a főnök kitalálta, hogy neki mindenképp kell GUI hozzá, mert ő ugyebár nem tanul meg semmi parancssoros izélgetést, meg hogy a többiek is tudják piszkálni.
Frissítettem a szervert R2-re, engedélyeztem a távoli management-et, minden megy kivéve a lemezkezelőt, bár valami oknál fogva az én gépemen működik. Az összes mmc konzol, meg szerver management működik távolról. Arról nem beszélve, hogy diskpart-al parancssorban 2 perc alatt meg lehet csinálni mindent, az elmult 1 év alatt senkinek nem kellett partícionálni, meg a főnök úgyse nyúl hozzá.
De nekem fel kell küzdeni a teljes 2K8 R2-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Virtuális gépen már ki is próbáltam elhajt a fenébe.