Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
aktív tag
válasz MC Pite #73484 üzenetére
Amiket leírtál azokat inkább az androidon lehet megvalósítani maradéktalanul, sajnos wp-n kompromisszumokat kell kötni.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Partyface007
őstag
válasz MC Pite #73484 üzenetére
profil időzítés helyett csak a cortana quiet hours funkcióját tudod használni amit 8.1-en ki tudsz egészíteni olyan naptár bejegyzésekkel aminek ha busy a státusza ekkor ugyanúgy elnémul a telefon és bekapcsol a quiet hours funkció és csak azok tudnak felhívni vagy üzenetet küldeni (mármint csak ezeknek lesz hangja) akiket betettél a listára.
Legnagyobb bánatomra utóbbi funkció egyenlőre nem működik w10 mobilon (nagyon remélem hogy visszateszik mert az nagyon hasznos volt számomra)
Autós alkalmazásra passz , értesítőt megválaszolták samba és ftp kliens az biztos van keresgélj áruházban vagy keress vissza itt a topicban vagy méginkább itt
nyelvfüggő billentyűzet kiosztás van ha hosszan nyomod ott vannak az ékezetes betűk
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
flesh
aktív tag
válasz MC Pite #73492 üzenetére
(#73492) MC Pite
Az első hét megoldható, az utolsót nem próbáltam túl macerás volt nekem, de angolul simán ment.
De már több mint egy éve volt már nem foglalkozok vele.Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
TommyX_
őstag
válasz MC Pite #73955 üzenetére
1. A Sys App pusherral elvileg fel tudod majd rakni.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
SOAD19
addikt
válasz MC Pite #73984 üzenetére
Hali!
"bármilyen ponttól bárhová, gyalogos navi"
A Here Maps-szel, ezek megoldhatóak. Útvonal áttekintés a Here Diveban is megtekinthető: beütöd a célt, majd katt az "Autóval ide". Ezután a térképen kijelöli az útvonalat, ill. ezen az oldalon a tervezett menetidő és km mellett lévő ikonnal levezeti az útvonalat.
-
SOAD19
addikt
válasz MC Pite #73987 üzenetére
Szerintem igen, vagyis én sem találok opciót a menet közbeni útvonal leírásának az előhívására.
Gyalogos mód: A Here Maps-szet elindítva a jobb alsó sarokban lévő 3 pöttyös Beállítások menüben az útvonaltervezes alatt. (elindítás után felül lehet választani a 3 alternatíva közül, köztük a gyalogos módot is.
Itt, a Maps-szen belül a kiindulási pont is szabadon megadható az útvonaltervezéskor. A Here Drive az már ténylegesen a navigálásra való.
Bankautomata, benzinkút, parkoló: Here Drive-on belül Beállitások/Térképbeállítások/Megj. térképen menüpont alatt bejelölöd őket és azután már remélhetőleg mutatja a térképen őket. -
-
btudos
nagyúr
válasz MC Pite #74495 üzenetére
A Drive letöltése egy elég fura kérdés, ha lesz időm, a következő pár hétben csinálok egy tesztet mindenféle régióval, accounttal, hogy mi merre mennyi, mert kezd érdekelni ez a kavarodás. Bár igazából már meg se lepődöm.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
confuser
senior tag
válasz MC Pite #74495 üzenetére
ha bekapcsoltan 30sec után lekapcsolja a kijelzőt, utána is folyamatosan erősen világít.
Valószínűleg azért, mert a duplakoppos ébresztés is be van kapcsolva.
Igaz, én azt se tudom hova rakni hogy a sleeping screen csak a óra pixeleit használta, wp meg az egész kijelzőt, és amoled ide vagy oda, érdekes hogy a feketét is megjeleníteni.
Amoled feketét jelenít meg? Ugyan már... olvass utána az Amoled működésének. Nem jelenít meg feketét, az maga a kijelző "alapszíne" kikapcsolt állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz MC Pite #74501 üzenetére
Hát ez nekem is furcsa. Majd megnézek egy Amoled-es Glance screen-es készüléket, mert most a közvetlen közelemben csak IPS+Glance van, illetve Amoled Glance nélkül.
szabosasito
Hány topikba írod még be a hsz-ed? Várj türelemmel amíg válaszolnak... Amúgy nekem preview-n 5 képet pörget.ZavaBalazs
Akkor lehet, hogy nem fekete a Glance háttere, hanem sötétszürke?[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz MC Pite #74532 üzenetére
Félre ne érts, én is jobban preferálom az AMOLED-et még "ezek után is", szimplán ezt az egy érvet kérdőjeleztem meg. De lehet hogy igazatok van és mivel alig van megvilágítva, szinte semmit sem fogyaszt a "fekete".
Amin viszont még gondolkoztam, hogy ha ez így van ahogy írjátok, akkor hogyan mérnek 0 nit-et AMOLED kijelzőknél fekete háttérrel? Vagy meg se mérik, csak ráírják hogy 0 nit mert AMOLED?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest