Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz sesshou #74513 üzenetére
Szia.
Nekem egy 720-asom van ami megfelelne az igényeidnek 512-es rammal. Sajnos ez a probléma. böngészés halál vele, foylton kidob, de van hogy csak ugy belassul amúgy is..
Ha teheted most már ne vegyél 512-es rammal semmiképp. (pedig abból lenne 620, 720 stb..)
Marad a 820 és a 925. Én is ezeket nézegettem (inkább utóbbit), de valóban megoszlanak a vélemények itt :S Nem tudom, hogy mire használná feleséged, lehet Neki bőven elég egy több éves, jól működő típus is.
Igatzából nekem is, csak lebeszéltek kicsit róla. Meg sajnos szinte alig kapni garanciásat ezekból. Én pedig oylat szeretnék..De tudom most nem rólam van szó -
confuser
senior tag
válasz sesshou #74513 üzenetére
4,5" alatt sajnos már közepes hardvert sem kapni. Ha a 925-öst elvetettétek, akkor mehet az egész x2x-as széria a levesbe (időtállóság tekintetében amúgy sem életbiztosítás 2 évvel korábbi sorozatból választani), innentől kezdve pedig az egyetlen 4,5" alatti telefon, amit érdemes megvenni, az az 532 (4"), de azon meg se LED, se autofókusz. 635-ből (4,5") lehetne még 1GB-os variánst keresni, de azon sincs LED (autofókusz van). Akkor már inkább 550-et vennék, és megmagyaráznám neki, hogy az a 4,7" szinte nem is nagyobb, mint a 4,5"
Szerk.: Ja, én csak a Lumiákról beszéltem. A többi készülék W10 frissíthetőségét egyelőre nem veszem készpénznek, bár ha jól emlékszem a BLU pont azt mondta, hogy meg fogják kapni a készülékei.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz sesshou #74540 üzenetére
Akkor nem könnyítem meg a helyzeted , mert azóta eszembe jutott a 730-735, ami ugyanakkora kijelzőjű mint az 550 (4.7"), csak egy nagyon kicsit kisebb és könnyebb készülékházban (ugyanaz a 2 telefon, csak a 730 dualSIM, 4G és Qi töltés nélkül, a 735 meg singleSIM, 4G-vel és Qi töltéssel). 550-hez képest sokkal jobb kamera, GG3, NFC és erősebb GPU, 735 esetén még Qi töltés is, viszont nincs Glance Screen. Win10 biztosan jönni fog rá (és a preview már most is egész jól fut rajta), sőt ha lehet hinni a híreknek a 735-re első hullámban jön. Egy bújtatott értesítő LED-et is rebegnek, amit a win10-ben a megfelelő driverrel vagy aktiválnak, vagy nem.
Szerk. Jó telefon a 925, csak a 20-as széria 2 magos CPU-jain jelenleg nem fut jól a win10 előzetes, szemben a 30-as és újabb szériák 4 magos processzoraival. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is fog, további optimalizálás és egy új firmware csodákra képes, csak kérdés hogy kapni fog-e ekkora supportot egy 2,5 éves telefon. Az biztos, hogy a 925 nem az első hullámban fog frissülni, a többit meg majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest