Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Szia,
A régi topikban volt egy megfejtés erre CAB sender néven...
Olvasd el ezt, aztán ha nem megy az angol, akkor macskagyökér kolléga nagyjából magyarította, majd újra jómagam magyaráztam egy kicsit.
Ha valami nem világos, ne tőlünk kérdezd... majd egy éve csináltuk utoljára
Ja, és ugyan azt írtam, hogy én hagytam a backupot, de ha neked megy, azért csináld csak meg!
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lall
veterán
Ha "half bricked" a telefon, nem fog menni, de kiderul, mert kiirja, hogy update error. Ekkor meg ott a goldcard modszer, de az mar kicsit bonyolultabb folyamat es nem tesz jot a garancianak sem.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Hangero le + Bekapcs. Ott kiirja az SPL verziot. Most meg nem mondom melyiktol nem jo. De mondom, kiirja a cab sender hogy update error. Elbaszni nem igazan lehet, csak a verziodnak megfelelo nyelvi file-t toltsd le.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
-
z0d1AK
nagyúr
Csak tippelem, hogy nem, de ez kiderül majd hamarosan, hiszen ha tényleg elindult egyes országokban a WP7.8 a Lumia 800-ra, akkor biztos lesz aki teszteli és bemutatja az eredményt. Én is örülnék, ha bele kerülne. Nem tudom, hogy Microsoft buziság, hogy nem került bele, vagy esetleg kernel oka van. Bár inkább az előbbire tudok tippelni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest