Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
mukibuci #9199 üzenetére
A keresztnévre kerestem rá.
-
Erről beszélek én ősz óta..
Egyébként had nyugtassalak meg, nem fognak előadást tartani a MWC-en. Ha jól rémlik épp tavaly jelentették be, hogy ők nem fognak ide kipakolni, nekik marad a saját.
Arról meg megint megvan a véleményem. Szar. Ez így szerintem elég tömör. A tavalyi évben tartott előadásaik közül az összes az volt, a Nokia előadásokat is belevéve. Minden tiszteletem Joe polgártársnak, de ezeket még ő sem tudta megmenteni..Továbbra is azt mondom, hogy nekem az ötlet, a koncepció, az elv, rohadtul bejön. Mindaz amit az asztali, tablet és mobil vonalon elképzeltek, az, hogy összehozzák a triumvirátust, és az, ahogy.
A haladási tétovaság, a kommunikáció, vagyis inkább annak majdnem teljes hiánya, a "leszarom" hozzáállás a jelenlegi felhasználókkal szemben viszont rohadtul nem. Kb mintha egy óvodás próbálná kitalálni a délutáni programját. Ez a Windows Blue is mi a f***m? Elcsöppentettek róla egy kósza infót, azt nesze neked, vegyél WP8, vagy Win8/RT cuccot, fél év múlva lehet vehetsz újat(persze, frissíthető lesz, mint a Lumia 900..)..Na ezért nem vettem most tőlük semmit. Majd ha eldöntik, merre tovább, és én, mint mezei user is látom az irányt, na majd akkor talán..
-
btudos
nagyúr
Most ezért ne adj neki jogosultságot
Nekem még sok idő kell sajnos, pedig tervem már a kezdetek óta van, és ha jól tudom még senki nem foglalta le
(de nem árulom el
)
Barthezz2: Még elnézném nekik azt is hogy pöcsölnek a rendszerrel, mert én WP8 felhasználóként azért látom és átélem a fejlődést, bár tényleg érthetetlen dolgokat hagynak ki. Ugyanakkor kommunikáció nélkül nem mennek semmire a mai világban. A júniusi és az októberi WP8 sajtóeseményen kívül egy árva szót sem szóltak hivatalosan a rendszerről, soha semmit nem tudunk, a sajtó hónapokig csámcsog egy ilyen-olyan valóságtartalmú információn, a felhasználók nem tudják mi lesz, ők meg nem szólnak semmit, csak ülnek ölbe tett kézzel. Erre nem lehet építeni.
-
Opp, én addig rücskölöm a hátsód, amíg ketté nem szakad!
Vazze, nem mondtam, hogy csak RAJZOS alappal menj az arcképszerkesztőbe?! Annyi ostobenkó jár oda, ne legyél már az n+1-edik könyörgöm
-
válasz
Oppenheimer #9177 üzenetére
nem nyert, aladdin kell legyél
-
catroot
veterán
válasz
-
Bekapcsolt a tűzfal!
-
Воланд
titán
-
Blyan
félisten
válasz
Jeh, Lallinak meg inkább Hank Moody-nak kellett volna lennie.
-
Воланд
titán
na igen, az a rohadt nagy megujulas nem igazan latszik. ertem en, hogy ido kell, mire valoban osszeernek a termekek mind server, mind pedig kliens oldalon, plusz a szolgaltatasok, de legalabb azon a kurva kommunikacion es geopolitikan valtoztatnanak. jah, amugy thurott-nal is elmult a rozsaszin kod: [link], [link]
-
negyven2
veterán
The new Tarantino movie:
DJesus Uncrossed -
gzbotii
nagyúr
-
Joffreyt csak akkor válaszd, ha találsz jó rajzos alapanyagot.
-
catroot
veterán
Milyen fasza avatarokat találtam már:
MIB3-ból.
-
válasz
Oppenheimer #9161 üzenetére
miért nem Aladdin?
-
catroot
veterán
"Félig japán, félig argentin - Jenson Button kedvese vadító feketében nyomul"
Elnyomulgatnék vele én is.
-
negyedes
addikt
nyugodj bekeben Csabi
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #9150 üzenetére
Azt tudom, de az amúgy is egy hordó fos.
-
gzbotii
nagyúr
Szovegert erdemes meghallgatni (aki amugy a stilust nem is birja): Busa Pista: nem mind1
-
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #9143 üzenetére
Megy az WP-n is, meg az xvideos is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
válasz
philoxenia #9143 üzenetére
Te vagy az utolsó sárkány?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #9141 üzenetére
Ekezetek nelkul irok no...de az WC-ről akart lenni
.
Amugy meg latok benne potencialt...igy most tudom majd streamelni a red**b-ot, nem kell szivni a mobil nezet es flash hianya miatt
-
gzbotii
nagyúr
hat ez a splahstop tenyleg baromi jo
Most is aval vezenyelem a notit. WC-rol -
Blyan
félisten
-
-
Punci Kapitány -
"The Face Slimmer Mouth Exercise Mouthpiece features
Recommend for use for three minutes per day, with vowel exercises
Materials: silicone rubber
Size: around 7 x 7.2 x 4.75cm (2.8 x 2.8 x 1.9")
Color: red (color may vary slightly from that shown in images)"WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
Blyan
félisten
válasz
legiaap #9111 üzenetére
Én is az appokra gondoltam elsősorban, a készülékeket azért említettem, mert azok tök egyárban voltak/vannak.
Eleinte kurva drága volt minden a Marketplacen - már amikor egyáltalán lehetett vásárolni, mert ugye Mangoig arra nem volt lehetőség, csak UK, USA regisztrációval.
-
legiaap
félisten
-
catroot
veterán
Bazze', ezzel ki játszott anno?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Diablo IV
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 14 Baleset biztosítás+Garancia
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest