Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #10589 üzenetére
ooo, ez nagyon jo.
-
-
catroot
veterán
válasz
Plazmacucci #10589 üzenetére
Jajj de beteg ez
-
Blyan
félisten
-
Plazmacucci: vegyük úgy, hogy nem láttam semmit
-
Aki tud jól angolul, annak ajánlom DJO csapat munkásságát [link]
-
Blyan
félisten
A sportos csajokat birjátok?[link]
-
-
-
Az ifjú Bulányi, még a baleset előtt:
-
Lall
veterán
Akkor helikopter vagyok. Szerintem pont ez a gyerek logott ki a crey altal felsorolt, tehetsegkutatoban felfedezett celebsorbol. Dehat izlesek es pofonok. Botranyotvarszar eloadok vannak. Ma vegigneztem az indulokat.
-
catroot
veterán
Hát nem aranyos?
-
btudos
nagyúr
Tudom hogy screenshot, attól még jó
Zenei részhez: én sem élek ezekkel a tehetségkutatónak nevezett celebneveldékkel, ennek ellenére van néhány énekes, akiknek van 1-2 értékelhető dala, de alapvetően úgy vélem hogy a felkapott énekesek ma Magyarországon többnyire értékelhetetlenek. Számomra mindenképp
-
válasz
btudos #10550 üzenetére
elkapott kép... VLC print screen. Ez a faszi a Duracell Powermatos technológiáját mutatta be, olyan stand-upot nyomott, hogy öröm volt nézni.
Lalll: miért ne hallgatnék? De azt te sem gondoltad komolyan, hogy ezek a kilóra gyártott szerencsétlenségek zenészek/énekesek?
Hallgatok pl. Coldplayt, Irie Maffiát, Stinget, Nickelbacket, Boyce Avenuet, Bob Marleyt, etc. Alapvetően mindenevő vagyok, mindent szeretek amiben rendes hangszer és énekhang van (jó, lakodalmastól hazáig szaladok).
Autotune kicsukva, tuctuc kicsukva, hyper és társai miatt atomot kívánnék az emberiségre
. Gitár+dob ==> királyság.
szerk.:
Az utolsó EuroVision-on amit megnéztem nagyon megtetszett egy banda - és a daluk, hát persze hogy hetvennegyedikek lettek, pedig a dalnak üzenete is volt, fasza volt a hangszerelése, magyarul igényes volt az egész.
Itt van akit érdekel: Sjonnis Friends - Coming Home.
-
Lall
veterán
No, még nem diskuráltuink EuroVizio-ról. Nektek tetszik PáAlex? Nekem nagyon bejön a stílus és szerintem a pali sem egy paragép. Nincs ráfeszülve a dologra és nem xvoicemegasztárból kukázták.
-
Blyan
félisten
Be is állítottam csengőhangnak - ismét!
movin' movin' movin' movin'
(#10545) crey
Igen, sajnos. A maiak már nem ilyen jók. Sztankay, Láng, Kránitz, Dörner (pfej, az is milyen fasz), Szakácsi, Gáti, stb, a fiatalabbak közül akiket még bírtam, Kaszás Attila, Selmeczi Roland isten nyugosztalja őket is.
-
ezen beszartam
-
catroot
veterán
fúb+...
@woland_y2k
Végre egy tökös valaki! Ínséges időket élsz?
-
catroot
veterán
Inkább nem írom le, hogy milyen oldalról szedtem a képet
-
catroot
veterán
Na, ki látná el a baját?
-
negyven2
veterán
Akkor te biztosan örülni fogsz annak, hogy 18 részes lesz a Hobbit.
-
-
gzbotii
nagyúr
-
válasz
catroot #10504 üzenetére
Megjegyezném, hogy a három hölgy közül, aki likeolta a képed, az amelyik Londonban él... Szóval nem megbántani akarom, de erősen Tajgetosz pozitív...
Az a paracetamolos "okosság" amit megosztott...
nyé, túl lehet adagolni egy gyógyszert, amibe bele lehet halni? Wooow.... Betegtájékoztatót meg kiszinezni szokták arra Londonország felé?
-
-
Lall
veterán
catroot: Sukar az uj kép. bekecsvillantos. Egyes, kettes vagy harmasnak készült?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest