Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
philoxenia #39652 üzenetére
Igen, valószínűleg a forrással van baj. Belenyugodtam. Egyszer ha sok pénzem lesz, beruházok egy Windows tabletre, majd azon olvasgatok pdf-et
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
philoxenia #39647 üzenetére
A www.zamzar.com oldalt szoktam használni. Az ismertebb e-book formátumok között szoktam egyikről-másikra konvertálni, ha az e-b-book olvasó program esetleg nem kezel egy formátumot. Tökéletesen működik, kivéve ha pdf fájlt próbálok konvertálni, akármilyen e-book fájllá, a hosszú Ő és Ű betűk nem jelennek meg. Ezt szeretném orvosolni, ha van rá lehetőség.
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #39620 üzenetére
Ja 801, már ha "Jani a hegyről" 0,01% egyáltalán tisztában van a különbséggel. Btw szarabb kamera, ha már felemlegetted és 200e körüli nyitóár, LG szintén zenész a csúcstelói árazásában. Az észak penjani gyártókat meg ne keverjük már ide a 0 európai supportal. Elhiszem, hogy ximihomijijaju olcsóbban tudja adni a készüléket, ha 0 db szabadalom után fizet.
Blyan: Kedvezménnyel (írtam is) edigitalnal volt a 15%-os akció. De semmiképp nem 200, ahol a Ssmu csúcsa kezdett.
-
válasz
philoxenia #39626 üzenetére
Komolyan, még egy Speedtest applikáció animált mutatójának megjelenítésébe is belelaggolnak? Ne...
Amúgy nem tudom mikor vált kevéssé a 10 mbit letöltés pl. egy mobil készüléken. Mobil oldalakra, böngészésre, játékra...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
philoxenia #39626 üzenetére
Na ez alapjan valasztani telefont nem racionalis.
-
savoo
addikt
válasz
philoxenia #39620 üzenetére
OMG.
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #39610 üzenetére
"de pont erről beszéltem, jobb kijelzőt, jobb kamerát, (bár ez mindig vita tárgya) kapsz ugyanannyi pénzért android vonalon."
Ne viccelődj már. A snap800-as, fullos 930-as nyitóára kedvezményekkel ~150.000 Ft körül, 2 év gyári garral megvásárolható volt. Ennél egy S5 jóval drágábban nyitott. Valamit nagyon benéztél.
-
viewdetails
addikt
válasz
philoxenia #39613 üzenetére
Nem érted jól, nekem is volt, ezért hozom mint személyes példa. De nézz be az SP topikba is akár. Vagy az S3-ba, hogy más gyártót nézzünk.
-
savoo
addikt
válasz
philoxenia #39613 üzenetére
Nem nem érted jól. És igen minden androidos telefon laggol. A platform sajátosságai miatt.
-
viewdetails
addikt
válasz
philoxenia #39611 üzenetére
Lag az, amikor pl a Sony Arc topikja hónapokig azzal volt tele, hogy HR utáni friss belakásnál is 5-6 másodperc volt a tárcsázó nyitása. És a nagyobb baj, hogy pár napon belül volt rá XDA megoldás, de a Sony sosem vette a fáradtságot, hogy javítsa. Na, ebből van az áttérőknek elege.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #39607 üzenetére
"Mely jellemzők hiányoznak androidon, amik WP-n vannak"? - lagmentesség?
Ez a legfrissebb verziójú androidon mindig csak az aktuális csúcshardver privilégiuma szokott lenni.... -
válasz
philoxenia #39597 üzenetére
800 rlz
-
válasz
Most viccelsz? Mindent megkapsz 520-on? A szolgáltatások miatt WP, de a telefonban levo kamerát, kijelzőt, stb. IS kihasznalom.
De remelem csak viccelsz.
A memoria meg külön jópofa példa - tok mas a memoriakezeles a különféle platformokon, számokat osszevetni egyeb infók nelkul totális marhaság.
Szerk.: meg egyszer elolvastam, amit irtal, elismeresem...
-
negyedes
addikt
válasz
szerintem hibas a felvetesed hogy szet lehet szedni a telot az os-tol. mivel ezekre nem rakhatsz kenyed kedved szerint rendszer mint egy pc-re.
ha mar racionalisan vasarolunk(nem a t-s kisasszony mondja meg mi a jo nekunk vagy a szomszed pistike segit) akkor igenis szamit milyen rendszer van rajta.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Miert gondolod azt, hogyha valaki racionalisan dont, csak a specifikaciot nezi?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #39591 üzenetére
Ez még Oppie-nak is sok volt így egyszerre.....
-
válasz
> Csak racionálisan döntve mindenki androidos telefont venne, aki egy kicsit is ért hozzá...
Merem remelni, hogy nem igy van. En alapvetoen azert hasznalok WP-t, mert a kapcsolodo szolgaltatasok (OneDrive, Office, OneNote, Outlook.com) jobban mennek WP-n, mint Androidon, es a Google-fele szolgaltatasok (Drive, Docs, GMail) kevesbe felelnek meg nekem. (Foleg a Drive-Docs paros.)
Szoval nekem az Androiddal semmi bajom, a kapcsolodo, nehezen kikerulheto* szolgaltatasokkal igen.
* nehezen kikerulheto: hasznalhatsz GMail meg Drive helyett mast is, de az egesz Android egyre kevesbe szol az AOSP funkcioirol, az osszes fancy uj dolog zart.
-
válasz
En meg anno majdnem grandxin-t vettem, csak nem volt keszleten.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
"Csak racionálisan döntve mindenki androidos telefont venne"
Pfffff
-
Blyan
félisten
válasz
philoxenia #39572 üzenetére
De ez akkor is ideológiai kérdés. Mert, hogy drága vagy nem tetszik egy objektív érték alapján való döntés, de azért, mert magyarországi üzemek bezártak és azért nem venni, az egy értelmetlen, észérvek nélküli érzelmi döntés.
Nem volt célja a MS-nak kikúrni emberekkel ezzel, hanem a saját, jól felfogott lóvéorientált döntését hozták meg. Ami érthető, hiszen ezért egy cég és nem jótét lélek.De szíved joga, csak szerintem marhaság.
-
Blyan
félisten
válasz
philoxenia #39570 üzenetére
Ez oke, mert ez egy érv, de azert, hogy bezártak egy hazai üzemet, az meg csak egy idealista marhaság.
-
Blyan
félisten
válasz
philoxenia #39568 üzenetére
De ez ostobaság. Mar ne is haragudj.
-
Blyan
félisten
válasz
philoxenia #39564 üzenetére
Bosszúból? Vagy nem értem az összefüggést.
-
btudos
nagyúr
válasz
philoxenia #39496 üzenetére
Ehhez a gondolatmenethez mennyit kellett innod?
-
cattus
addikt
válasz
philoxenia #39496 üzenetére
610... Az a 256 MB RAM még a WP7-nek is már a létminimum...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #39492 üzenetére
Az a legjobb a WP-ben, hogy nem kötelező ilyen telefont venni. Bár igaz: az iPhone drága, az android meg sz*r, telefonálni meg csak kell valamivel...
-
btudos
nagyúr
válasz
philoxenia #39490 üzenetére
Szuk? Egy also-kozep es egy high-end keszulek jelent meg iden a boltokban, ez meg szuknek is keves.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #39490 üzenetére
Mivel kapcsolatban, hol mi?
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #39404 üzenetére
Na, meg a vegen kiderul, hogy ti is tudtok magyarul
-
Blyan
félisten
válasz
philoxenia #39135 üzenetére
Hát én nem tudnék mindig a szemükbe nézni, márpedig a csávó ezt csinálja mindig....
Mondjuk ahogy nézem, ez egy eunuch autista.
-
junior11
veterán
válasz
philoxenia #39135 üzenetére
Még túlóráznék is
-
Rimuru
veterán
válasz
philoxenia #39109 üzenetére
Azok nem jönnek alföldre.
Sok másik magyar együttesnél még így is jobb, de tény hogy nem hallgatnám őket egész nap.
-
Rimuru
veterán
válasz
philoxenia #39106 üzenetére
Míg ti koktéloztok én Kárpátia koncerten voltam.
-
Воланд
titán
válasz
philoxenia #39061 üzenetére
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #39045 üzenetére
Ez nem kéne, mert miközben töröl belagol.
-
pushalias
addikt
válasz
philoxenia #38942 üzenetére
Mán te is nagybetűs vagy, hát beszarok.
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #38885 üzenetére
Elnézést, hogy slendrián módon gépeltem, majd phasztam átnézni kommentem. Remélem a purgatóriumban lemossák bűnöm.
-
negyedes
addikt
válasz
philoxenia #38590 üzenetére
CS1.6 idokbol ismeros.
Oppi: azok a dombok.
belekostolnek
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #38490 üzenetére
Rosszak az értesüléseid, az sincs WP-re. Többet kellett volna Bernadett forumtársunkat dédelgetned és tudnád.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #38490 üzenetére
Fiatal versenyző vagy még... ...én '64-ben láttam meg a napvilágot.
-
btudos
nagyúr
válasz
philoxenia #38435 üzenetére
Tényleg az a gáz, hogy most így dolgozni is kell.
-
catroot
veterán
válasz
philoxenia #38368 üzenetére
Amiket mondott, azokra tényleg nem igazán emlékszem. De a melles-rész az eléggé dereng.
-
btudos
nagyúr
válasz
philoxenia #38368 üzenetére
Dehogynem, de az asszonka az olben ulve csinalt szep fotokat az aktusrol.
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #38324 üzenetére
Ize, htc
-
savoo
addikt
válasz
philoxenia #38324 üzenetére
Én még néha magamban is. Az baj?
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #38322 üzenetére
Akarod mondani, hogy a wp-kben
-
válasz
philoxenia #37273 üzenetére
Hogy eszébe jutott, melyik a legrébeggi vicc, amit beírhat ide, rögtön azután, hogy bekötötték hozzá is a zinternetet?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
philoxenia #37259 üzenetére
Nem, nem, az originál fb appot használom.
boti: csináljak róla videót? Lehet hogy a miui miatt van, ha nexuson tényleg smooth.
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #37211 üzenetére
Sarkany letedre eleg felenkfele vagy akkor
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #37204 üzenetére
Ami mar latott napot es mezot.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #37204 üzenetére
Szalonna. Palinka. Kolbasz. Hagyma.
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #37202 üzenetére
Nem csak tap van a vilagon, hanem rendes falnivalo is.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #37197 üzenetére
Felig olvastam el (me nem vagyok tul jol) de van benne 6 roman jovevenyszo, amit csak a deli szekely szekeken hasznalnak, ott is ritkabban.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #37182 üzenetére
De alatta van lik!
-
válasz
philoxenia #37179 üzenetére
A másodikat vinném egy körre
-
polonic
félisten
válasz
philoxenia #37179 üzenetére
Ajjajj. Ez a leányzó azt hiszem, nem maradna szárazon.
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #37177 üzenetére
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #37161 üzenetére
Ott a jolla
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #37120 üzenetére
Mezeskalacs
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #37113 üzenetére
Nincs is gyomberes
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #37115 üzenetére
Wow! Az a csempe nagyon Windowsos! Kell!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #37113 üzenetére
A kép a 8.0-ról 8.1-re váltást szemlélteti, most kerül fel a 3. sor csempe. De van még ott hely a 9.0-nak is!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #37111 üzenetére
Egy WP-usernek? Maga a sátánizmus!
-
btudos
nagyúr
válasz
philoxenia #37092 üzenetére
Akkor már legyen csempe.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #37092 üzenetére
Es mindez 2013-ban? Meg a leg faszabb
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #36905 üzenetére
cigányt olvastam...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #36868 üzenetére
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #36862 üzenetére
De talakoznal egy ertelmes emberrel, aki pont ilyen szavakat hasznal, csak rendes mondatokban, akkor nem belyegezned meg.
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #36860 üzenetére
Ezt nem akcentus, sem tajszolas sem kukutyinbol valo miatt belyegzed, hanem a se fule se farka mondatok es gondolatok miatt.
-
válasz
philoxenia #36856 üzenetére
Ja, de messze nem annyira, foleg mivel nincs annyifele akcentus. Itthon azert nem lovik be ket perc alatt, hogy mondjuk melyik egyetemre jartal.
-
catroot
veterán
válasz
philoxenia #36638 üzenetére
+1
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #36638 üzenetére
+1
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #36351 üzenetére
Van itt Botond?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
philoxenia #36351 üzenetére
Főleg hogy Szonja és Zsófia napja van....
-
Воланд
titán
válasz
philoxenia #32451 üzenetére
jelentettem. a szorgos csiga nem csinalt vele semmit (remelem kikeri masoknak a velemenyet). vagy segitsek neki es huzzam ala a problemas reszeket?
-
Воланд
titán
válasz
he' nekem 64bites win7-re fel ora volt, amig felraktam azt a szart. de csak azert, mert lusta voltam elolvasni a dokumentaciot.
a store-os tortenetrol meg annyit, hogy a klasszikus win32 alkalmazasok eseteben ugysem tudjak vegigvinni, a metro stilusuaknal meg jo, hogy van store.
-
válasz
Oh akkor megse en voltam a hulye, hogy nem talaltam
A bejegyzes pedig ha az amelyikre gondolok, akkor picit erdekes iranyt vett, de semmi ujat nem targyaltatok meg, csak tapasztalatokat odztottatok meg -
válasz
philoxenia #28582 üzenetére
megérteném ezt, ha az olyan tartalmak, amik az XBOX One-on a "pluszt" jelentik egy hagyományos konzolhoz képest, megjelennének - akkor lenne oka a piaci bevezetés késésének.
Gondolok itt a live TV-re, az NFL streamekre, az olyan tartalom szolgáltatásokra ami az XBOX-ot eladja a PS4-el szemben.
WP8-on a mai napig nincs megoldva, hogy működjön pl. a local search (ha meg lenne mégis, mea culpa, de se öcsémék telefonján, se apámén nem láttam). A térképeken mai napig nincs forgalom alapú tervezés (egyszerű példákat rángatok elő).
Míg a Google ezt csak megoldotta az egész országban (de még az Apple szolgáltatások is könnyebben elérhetők itthon). Jóval kisebb irodával, és infrastruktúrával (pedig nekik onnan pont ugyanakkora körömnyi sárkupac vagyunk, mint a Microsoftnak).
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #28577 üzenetére
Gondolom, hogy nem a magyar piac dobja majd meg az eladásokat, de hogy csak 18 országban teszik elérhetővé az sem a hatalmas eladásokat segíti.
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #25664 üzenetére
Akiknel a telefon nem munkaeszkoz, hanem hobbi meg ott sem normalis, hogy az anyjat sem tudja felhivni, mert eppen ugy ki teglasitotta, hogy egy napnyi gugelkedes utan tud hercegi csokot adni a csipkerozsikajanak.
-
pushalias
addikt
válasz
philoxenia #25275 üzenetére
Nem.
Persze a maszküréd se rossz.
-
válasz
philoxenia #25245 üzenetére
esélyes, hogy csak egy lövéses lenne a történet
-
válasz
philoxenia #25174 üzenetére
nem ez
-
válasz
philoxenia #25170 üzenetére
Azóta fejlődött a technika, ismerjük el, nagy jövő áll még Lall előtt
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #25167 üzenetére
WP8-ban már lehet bazinagyra venni a betűket a "vakoknak".
-
válasz
philoxenia #25167 üzenetére
a többi wp7 is csak hardveresen nagyítható
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #25165 üzenetére
Uhhhh, b+, ez fájt...
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #25160 üzenetére
Nagyító
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
philoxenia #25157 üzenetére
Így van, legegyszerűbb, ha veszel egy 520-at.
-
válasz
philoxenia #25157 üzenetére
és ezzel helyes választ adtál az 50 forintos kérdésre is
egyébként külső-hardveres megoldással nagyítható akár smsnél is a szöveg
-
Alexios
veterán
válasz
philoxenia #25155 üzenetére
sehogy
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia #25125 üzenetére
Szatir sanyi, ne legyel mar ilyen pesszimista(athuzva, csak nem tudom a kodjat) magyar
-
pushalias
addikt
válasz
philoxenia #24939 üzenetére
A nerofil az, aki esténként NENYI-vel bújik az ágyba, vagy mi a lópikula?
-
pushalias
addikt
válasz
philoxenia #24912 üzenetére
Pfejj, távozz innen sántán...
(#24914) Barthezz2 Valld be, jól elk.rtad a ROM-olással, pedig amúgy tök zsír volt.
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #24895 üzenetére
halrudi? Csak nem a Galaxy felhasználók off-ból szöktél át?
pushalias: Biztos bennünk is van. Sőt nem tartom magam megaobijektívnek sem, de hogy sem android, sem iOS topikokba nem járok a rendszert szidni és a WP-t isteníteni az is biztos. Ma annyi iOS szarságot olvastam itt, csak a kedvenceim közt elmentett wp topikokba, hogy elegem lett. Van ez így. A büdös, szőrös pinát is megunom néha.
-
westcoastog
veterán
válasz
philoxenia #24895 üzenetére
Én.
-
legiaap
félisten
válasz
philoxenia #24386 üzenetére
Pontosan
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #24386 üzenetére
12 év alatt már mindenért fizetni kell. Szemét világ.
-
tailor
őstag
válasz
philoxenia #24307 üzenetére
Van egy 520-as Lumiája, a hátlapot azért kapja, hogy ha kedve tartja, tudja cserélgetni
-
válasz
philoxenia #24301 üzenetére
sőt szerintem egy telefonnak sokkal jobban örülne. Kap egy sárga 520-as hátlapot. Azzal hogy a pékbe fog telefonálni? Ilyen alapon egyből kaphatna Porotherm 30 K téglát. Csak az vörös. De legalább nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest