Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #3761 üzenetére
Az, de legalabb nem fut WP-n.
Bartezz utan kaptunk meg egy modit. Mindenki fel! Eloljaro fogadasa balrol!
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
válasz philoxenia #3765 üzenetére
paszulyfujas, meg minden?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz philoxenia #3767 üzenetére
jesszusom
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
Atya eg...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
negyedes
addikt
aaaa.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
btudos
nagyúr
Bajvan Mondjuk nem tudom mennyire gyakori a megfelelő keresőszó használata
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
Bakker
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #3782 üzenetére
Latom raalltal a temara. Mukibucival majd beugrunk, itt van nem messze.
btudos: A celebeskedes mar megy. Parszor adtuk mar elo hirtelen szokeknek, hogy mi vagyunk az "orszag" uj fiuzenekara es a viva-n megy a klipunk. Cabrio Guys.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #3795 üzenetére
Csak eszembe jutott mert annyit szívtam a Nikonra való átalakítással (és még most sem jó), hogy lehet megválok a Yashinontól
Úgy emlékszem Pentaxra a legkönnyebb a konverzió.
Amúgy a party akkor lezdődik, amikor a sötét éjszakán felvillanó lámpásom fényénél zsugabubus és a mi mackónk összetapadva lassúzni kezd
amanoba: holy fucking asshole, na be nem teszem nagyra nőtt dzsinn testem a szakmaiba amíg ott van
gzbotii a 75.-ből 40 legalább akkor született amikor az idegpályáimon táncikált....
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #3803 üzenetére
Na az az amit, abszolút macera lenne átheggeszteni Nikonra... fránya bázistávolság.
adam014:
Ez a darvinya... nagyon súlyos...Random WTF mára:
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #3874 üzenetére
azt én írtam, hogy ha nem lesz wp, akkor azt veszek magamnak
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #3876 üzenetére
Persze, mert anyósod egyből bootloadert cserélt, mert fel akart tenni valami mókolt CM romot, hogy még jobban lássa a betüket.
-
negyedes
addikt
válasz philoxenia #3903 üzenetére
passz. a problema az hogy nincs hozza hw kombinacio. elsore rootolni kell, azt sem mindegy mivel... es utana vlm appot kell inditani ami majd ujrainditja a telot es recoverybe rakja. 1 eve meg ez votl a jarhato ut.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Воланд
titán
válasz philoxenia #3905 üzenetére
fejlesztoi unlcok mindegyik keszulekre van, interop meg csak nehanyra.
-
negyedes
addikt
válasz philoxenia #3905 üzenetére
Passz fogalmam sincs. Samsung galaxy I5500 a szeriaja. WP-re unlock van.
-
Воланд
titán
válasz philoxenia #3908 üzenetére
fejlesztoi eseten tudsz feltenni nem alairt alkalmazasokat, interop eseten meg tudod piszkalni magat a rendszert.
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #3921 üzenetére
ezt már nem nagyon lehet hova fokozni
-
MODERÁTOR
Felmerül a kérdés philo, hogy te honnan a bánatból tudsz ilyen szavakat?
-
Alexios
veterán
aztakva, és amit az alján írnak, vorarefília
[link]
lol, dexterizmus[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz philoxenia #3960 üzenetére
Be is teszem háttérnek a gépen, csak találjam meg ezt a képet nagyobb méretben.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #3960 üzenetére
én a másik mobilommal szoktam világítani rá, és úgy töltődik
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #4010 üzenetére
"Not everything is flat in Florida" Nyauuuuuuuuuuu
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #4021 üzenetére
Itt is volt hír, ezért is nem adom el. Megvennék vagy max 40-ért. Viszont imádom az új dolgokról leszedni a fóliát.
crey: Tehát pocakos köcsög vagy?
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #4029 üzenetére
Tökéletes.
-
btudos
nagyúr
válasz philoxenia #4034 üzenetére
Tegra 3 (ha jól tudom egyelőre az az egyetlen olyan SoC ami normálisan támogatja a Win RT futtatásához szükséges grafikai dolgokat)
mukibuci: Szóltál hogy egy két éves, támogatást nélkülöző őskövületet adsz éppen el? Ha igen, akkor hagyd a f@szba, ha nem, akkor szégyellheted magad
negyedes: Át hát, a gimnáziumi karácsonyi ünnepély azon része, mikor az énekkar próbál értelmezhető hangot kiadni magából, felér egy világvégével
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #4039 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #4067 üzenetére
Cuki a motionblur effekt
-
MODERÁTOR
crey: gyorstüzelő vagy
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #4321 üzenetére
Tehát? (hogy kell beilleszteni?)
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #4323 üzenetére
Ahhham. Koszonom.
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #4430 üzenetére
Egyik sem tud nyomtatni.
-
félisten
-
félisten
válasz philoxenia #4784 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem igazan keltem a bizonytalan nemi beallitottsagu ferfi latszatat, szoval siman megengedhetek magamnak egy rozsaszin inget, vagy egy piros telefont.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #4786 üzenetére
én fehérben nyomom és remélem a köv teló már gyárilag lesz fehér, pirosat azért nem szeretnék, esetleg egy lilát bevállalnék, de ahhoz meg kevés csempeszín menne
nah ez egy szép hosszú körmondat lett
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz philoxenia #4782 üzenetére
„rózsaszín (vagy divatosabb nevén magenta, illetve bíborvörös”
Avagy hogyan keverjünk három totál különböző színt. Ütném az ilyen barmot.
-
gzbotii
nagyúr
válasz philoxenia #4837 üzenetére
Szerintem a felfazasra
Mas: mekkora epic egy DVD-botitoja van a The Big Bang Theory 4. szezonjanak
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
-
nicu71
addikt
válasz philoxenia #5274 üzenetére
nagyon csúnyán kiosztottad!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Maateeo
aktív tag
válasz philoxenia #5274 üzenetére
egy ilyen válasz után én törölném is magam a fórumról!
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz philoxenia #5614 üzenetére
Nincs. A kinect szellemiségében készült. Itt Te vagy a kontroller!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Maateeo
aktív tag
válasz philoxenia #5617 üzenetére
legföképp konyha.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Oppenheimer
nagyúr
A képen egy 820 van
-
dejaris
addikt
Mi ez a bb a jobbszelen?
-
blackmajesty
aktív tag
válasz philoxenia #5621 üzenetére
Az tutira egy 820-as. A 920 szögletesebb, és a gombjai alatt nagyobb üres hely van.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz philoxenia #5621 üzenetére
Valóban
-
blackmajesty
aktív tag
válasz philoxenia #5625 üzenetére
De, az jó. Az a note 2 undorítóan nagy. Fogdostam hülyeboltban, nekem nem kellene. A 920 is lehetne egy hajszálnyival vékonyabb, és keskenyebb, akkor tökéletes lenne számomra. Meg ha lenne rá pénzem.
-
Воланд
titán
válasz philoxenia #5627 üzenetére
a lenyeg az volt a hozzaszolasomban, hogy mind a kessel valo kezelhetoseget, mind pedig az eger csatlakoztathatosagat felesleges ficsornek tartom.
az x10 mini meg azert jott, mert az van a videoban, vagy valami hasonlo.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz philoxenia #5629 üzenetére
egyreszt telefonrol neztem, fektetett nezetben es nem voltam kivancsi a video cimere. masreszt nem ertem, h mit lehet ezen ennyit porogni.
jah, es smileyt lusta voltam rakni az osszehasonlitasos hsz-embe. ez van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest