Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
negyedes #11998 üzenetére
Benedict Cumberbatch a narrátor. Igaz, ő is ugyan-úgy angol mint Patrick Stewart.
-
Воланд
titán
-
negyven2
veterán
Tudom, hogy ezzel a kinyilatkoztatással valószínűleg kisebbségben leszek de: A jó büdös ****** életbe is már...
, ah ez ilyen akkor szerintem nem lesz gond az Episode VII-el.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
catroot #11978 üzenetére
Velem is ez a baj..reszegen nem megyek oda csajokhoz, nyomni a suket dumat, mert nem akarok faszsagot mondani nekik...aztan meg tokonrugnak.ú
Es a masik, hogy mostanaban nem tul sok jozan estem volt...ergo, nem tul sokat csajoztam, csak otthon Gyergyoban (mert ott nem iszom)negyedes: szep. 1000 lejert megveszem tole
-
Pepsi MAX vírus videó - Jeff Gordonnal a Nascar pilótával. Beszarok
-
catroot
veterán
Az a "baj", hogy ezeket csajokat nem kell megtalálnom, mert talonban vannak. Ráadásul bebaszva nem mondok f.szságokat nekik, éppen ez a baj
Ilyenkor ne azt gondold, hogy satu részeg vagyok, hanem inkább meggondolatlan. Olyan csajnak is tolom a szelet, akinek józanul nem tenném. Csak ilyenkor bevállalom.
-
catroot
veterán
Kivagyok, mint a p.csa.
-
pushalias
addikt
Ismét megbizonyosodott, hogy a minőségért megéri pénzt kiadni. 10+ éves újraírható TDK CD-m most igencsak jó szolgálatokat tesz, miközben anno a harmadáron kapható vackok pár év után használhatatlanok lettek.
-
Lall
veterán
Tegnap beleolvastam a HIFI-s topikba, amit crey linkelt. Rákattantam. Kemény.
balcsida lehet, hogy a pápaválasztó konklávén volt.
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #11954 üzenetére
Semmi extra, LAMP.
-
nicu71
addikt
válasz
pushalias #11949 üzenetére
te most menseselsz,vagy símán xar napod volt?
Annyira azért nem volt tragikus a delikvens,láttunk már rosszabbat is a wp fórumokon dögivel,és még nekem is beszóltál erősen...
Vannak akiket megnyugtat a kézikönyv,például anyám a sírba kerget,hogy mindenhez kell neki a használati utasítás,a minap a leharcolt VHS magnómat örökölte meg,azóta is az útmutatót nyüstöli/mert az ő régi videója SOKKAL jobb volt/ami nem igaz/ és a használati utmutató is SZAR/nem elég részletes,nincsenek leírva EGYESÉVEL a távirányitó gombjai megszámozva ,dupla A4-es oldalon stb stbPróbáltam neki beadagolni,hogy manapság már nem is adnak ki papíralakú users manualt,de csak olaj volt a tűzre...
-
Lall
veterán
Megint a wp-t használó androidos agyhalottról maradtam le?
-
törölt tag
[link] Újabb okosság
Volt jópár androidos telóm de mindegyikre kellet progi hogy legyen elég szabad memóriám mikor pl játszani akartam...
-
gzbotii
nagyúr
Na most felrertes ne essek..en nem mondtam, h a Beats jo..csak azt, hogy amit kapsz/kaptal standard fules telefonhoz, talan azoka a legjobbak.
Amugy meg, ruhelem ezek a bittsz baj doktor dri dolgoakat, amikor latok valakit vele, jonne, hogy fejberugjamJa, es amikor kis f**zom 10 eves kolykok adjak a faszat a 1000Ft hamisitvannyal...egyik jo nagyot neztem, amikor megmondtam, hogy egy eredeti 22k Ft korul van
-
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #11927 üzenetére
Az a baj Boti, hogy a mostani tapasztalatom alapján ez nem fegyvertény.
A Nokiáé egy hangyafasszal talán kevésbé szar, de a fejhallgató után mindkettő fizikai fájdalmat okozott. Iszonyat, zörgő bádoghangjuk van.
(#11928) btudos Az a bajom, most legfeljebb nagyon óccóé tudnék venni másikat, és holnap be kell dugnom a fülembe, és úgy menni dógozni, és már most fáj. Ezért nem kell jobb cuccal hallgatni dolgokat, az ember füle hozzászokik a gyengébbhez is, mint a példa mutatja.
-
btudos
nagyúr
válasz
pushalias #11926 üzenetére
Én azóta tovább is ajándékoztam a gyári headsetet, vettem helyette rendes fülest, bár az is HTC, az szerintem rendben van. (HTC RC-E240)
Én amúgy is csak in-ear fülesekkel vagyok barátságban, nálam már csak emiatt is kiesett a körből a gyári headset.
gzbotii: A Beats-ekről megvan a véleményem. Annyi pénzért, annyira gyatra hangzásvilágot adni szerintem szánalmas. Hiányzik a zene fele, a mélyek túlsúlyban, a közepe sehol, a magas torz... Én kipróbáltam Beats-el rengeteg zenei stílust, de egyikhez se vált be, a divatmajmócák megveszik, de egyébként szerintem egy ilyen terméknek a zenei világban nem szabadna sikeresnek lennie.
És sajnos ez igaz a Tour fülesre és a Studio, Solo, Pro fejhallgatókra is. (ezeket próbáltam, a többiről nem tudok nyilatkozni)
-
pushalias
addikt
válasz
btudos #11914 üzenetére
Dzsini ezzel a Hi-Fi izés linkkel belekergetett az őrületbe.
Biztos emlékszel, amikor nézegettük, hogyan szólnak a fülesek, és a Surroundéra azt mondtuk, hogy egész jó. Hát sajnos nem, hanem csak mihez képest. A 2 vagy 3k HUF-os fos, ami a laptopomhoz van, csuklóból agyonveri. Egy csörömpölő fos, és a 710-hez adott nemkülönben.
Bánatomban Falat hallgatok flac-ban.
-
negyedes
addikt
válasz
Barthezz2 #11923 üzenetére
az a problema hogy ez ceges, nekem semmi beleszolasom nincs, csak annyi hogy basztatom a fejuket a telo meg a jelvesztesek miatt.
de hozzam vagtak hogy inkabb vegyek fuggetlenul telefont most ha annyira kell.
es igazuk van mert mar kb 50-60 euroval kapok olcsobban fuggetlen telot, vagy epp voda fuggot, az o garanciajukkal.
masik: mondom htc 8x kellene, erre mondja ezt hogy mennyi es mondom akkor 920? valasz: jobb ha nem tudom az arat.
-
-
negyedes
addikt
de mekkora smucigok a vodafonosok.
ne vedd magadra maci, de pocsek egy szolgaltato....
-
balcsida
senior tag
~4500 olvasatlan hsz után megpróbálok újból bekapcsolódni a topik fonalába.
-
válasz
mukibuci #11888 üzenetére
Ha már Wp topik, ezt is mellé lehet tenni:
(#11908) crey:
És tök igazuk van.. Én attól kapok agyf**t, mikor azon sír valaki, hogy telefonon nem megy a flac, meg a 20k-s füles szar, mert nem adja vissza a magas C-t, aztán meg 99%-ban egy 2000dB-es tömegközlekedésen hallgatják a tucc-tucc-t..(tisztelet a kivételnek persze, de ha minőségi zenehallgatás, akkor otthon, hifiről, nem egy mobiltól várom el..) -
Na, ezt megosztom itt is, ezen beszartam
Két napja megy a parttalan vita a Hi-fi szerelmesei és a műszaki zsenik között, akik azon vitatkoznak, hogy analóg átvitel esetén van-e jelentősége a milliós nagyságrendű kábelezésnek, van-e különbség a hangtérben, a dinamikájában, etc (illetve hogy ez mérhető, vagy csak a fülünk által érzékelhető), illetve mennyire placebo a rohadt drága és a még drágább kábel közötti különbség érzékelése.
A vita tényleg parttalan, nem is akarok se véleményt nyilvánítani, se titeket erre buzdítani, mert már nagybetűsök is egymással vitáznak - de ettől a két trolltól becsokiztam
A többieknek annyira nem tetszett, de mindegy.
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest