Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
Burt1793 #50795 üzenetére
Aki ebben a topikban van, szerintem senki sem szólna le, ha józan hangvételű, összeszedett és objektív írást adnál ki a logoutra. A 920 tesztjével sem az volt a baj, hogy írt róla.
(#50794) savoo Elolvastam és nem hittem el, hogy ilyen van. Nem úgy tűnt a srác korábban, hogy csak úgy egy hasraütés után megvesz egy telefont, erre olyan dolgokat hiányol Extra Heavy Userként, amik egy 10 perces olvasgatás után kiderülnek. És ez után ír egy ilyen sírós cikket. Burt1793 kb. ezt kell elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest