Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom. Én is viszonylag új vagyok a Windows Live Mailben, korábban az Operát használtam böngészőnek és levelezőkliensnek is. De az utóbbi fél-egy évben egyre többször hibásan töltött be oldalakat, úgyhogy váltottam. Thunderbirdöt nézegettem egy ideig, de valahogy az nem akart megtetszeni. Ez sem tökéletes, de asszem ezzel ki is fújt a Windows alatt használható ingyenes levelezőkliensek választéka, szóval maradok ennél.
Nekem csak 5 fiókom van

Viszont ebből az 5 fiókból 4 régi, már szinte mindenre csak a gmailt használom. Még néhanapján jön 1-1 levél a freemailre, úgyhogy a gmailt beállítottam úgy, hogy töltse be a gmailbe a freemailes leveleket, így a levelezőkliensben már be sincs állítva rendesen. Csak azért van ott, hogy a régebben oda érkezett levelek meglegyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest