- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azóta lenyugodtam.

Nincs baj, csak értetlenül álltam azelőtt, hogy anno elkezdtem használni a W10-et, valami 9928-as verzió környékén. Voltak gyermekbetegségek benne amelyek szépen elmúltak.
Gyakorlatilag minden szép, és minden jó volt, bár build-ről build-re frissítve az eszközkezelőben jobb klikk frissítés azért kellett néhány eszköznek. A touchpad is működött minimális szinten, de a gesture nem ment. Ehhez felraktam az ELAN touchpad kezelő appot az Asus oldaláról. Minden más a rendszerrel szállított driverrel működött, vagy nem működött. Mivel az Asus szerint ez a gép sosem fog W10 támogatást kapni így nem akadtam fel azon, hogy nem megy az usb3-as aljzat, és a memóriakártya olvasó. Ha nagyon olyan, akkor bootolok egy linuxot, és használom onnan.
Folyamatosan frissítettem, mert szeretem a naprakész rendszert, viszont nemrég csak nem hagyott nyugodni a kisördög, rápróbáltam az usb3 driverre. Sikertelenül. A nem megfelelő driver eltávolítása után nem volt igazi pár dolog. Ami kezdetben ismert, de nem működő eszköz volt, az ismeretlen lett, a win update loopba került amikor fel akarta rakni a szerinte odaillő drivert, meg ilyesmi.
Jött egy ötlet, hogy úgy is régen telepítettem, rakjuk újra.
Letöltöttem ugyanazt a buildet amit abban a pillanatban használtam, feltelepítettem, és minden hardverelem megy magától, semmihez nem kell drivert telepíteni. A touchpadhoz gyárilag fent az ELAN, a memóriakártyaolvasó működik, az usb hibátlan....Azaz a 9928-ról folyamatosan naprakészre (10565) frissített rendszer nem annyira teljes értékű, mint a friss 10565-ös.
Azt nem tudom, hogy miért? Az elején elkönyvelte a rendszer, hogy adott hardverhez nincs driver, és a build frissítéseknél onnantól nem is próbálkozott vele?
Na szóval ég és föld a különbség a 9928-ról frissített 10565. és az újonnan telepített 10565 között.
És én ezt a különbséget nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BMW topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest