Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Megirtam feedbackre is.
Az a furcsa, hogyha az altatás után pár másodperccel felébrestem, akkor még oké. De ha 5 perc eltelik az alvas után, akkor már nullaról indul újra. Nem volt közben aramszünet, szóval az sem lehet.Nem tudom, nálam van valami kavar az alvassal, mert már w8 óta észrevettem, hogy csak akkor tudom a gépen lévő powergombbal kikapcsolni a gépet, ha közben nem altattam el. Startmenü shutdownra leall hibatlanul, nem az a baj. Hane az, hogy a geépházon lévő powergombra nem csinal semmit, mjntha meg se nyomtam volna. De a gép újrainditas utan, megint jól működik, egészen amig nem altatom.
W7 alatt sose volt ilyen problémám.De most ez az alvassal kikapcsolás kiakasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- World of Tanks - MMO
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest