Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Louro őstag válasz  cigam

üzenetére cigam

üzenetéreAz oka az volt, hogy eredetileg DVD volt a gépben.Így egy háttértárral gondolnom kellett arra, hogy ha újra kell telepíteni az OS-t, akkor kelljen külső tárolókra menteni a privát dolgokat. Majd később lett a DVD másik SSD-re cserélve. Persze lehetett volna 100+150 is a megoszlás. Nem tudom milyen fétis mentén jött a 75+175. De azt tudom, hogy a belakott Win7 és a friss Win10 is nevetve elfért rajta. Persze 7 év alatt sok kaki összegyűlhet, belátom. De azért kíváncsi lennék, hogy mi van a Package Cache és LCU mappákban. Tényleg annyira nélkülözhetetlenek lennének a rendszerhez? De elengedtem, mert most van 10+ GB szabad helyemen újra. Visual Studio is kb. 3-4 éve volt telepítve. De tegnap legalább 2-3 GB maradványt pucoltam le. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest