Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7993) KIRA\/NOVA


KIRA\/NOVA
aktív tag

Még 2014ben írtam az ms-nek hogy a gyengén látók témálya az Fatal Error az intrnet explorerben (fekete háttéren fekete gomb) a jó isten se látja hova kattintson, változás semmi az edge is ugyan olyan fos.
CMD meg egyenesen rühelli ha MPXPlay-t szeretném futtatni mármint a program el indul de azonnal ki is fagy vagy egyszerüen kontrolálhatalan ez mostanra sem változott, ugyan ez a helyzet az NDN-el.
Az nagyon szép és jó hogy fekete témát is lehet választani de nagyon behatárolt szín összeállítás és hogy ebben a módban nem működik az átlátszóság, már siralmas.
Hogy fél év alatt nem sikerült semmi érdemlegeset csinálni csak lemásolni az osx kinézetét, ez arra enged következtetni hogy fantáziátlanok.
Egy jó dolog van hogy a GODMode még múkodik és a tálcárol is gyorsabban listázza a sajátgépet mint eszköztárat.
Amit hiányolok az még a startup mappa, amit már a regeditben sem találok meg valakinek valami ötlet hogyan tudnám automatikussá teni a programjaim betöltését.
Illetve volt egy kis apróság amit szintén jeleztem az MS-nek hogy jó lenne ha most már be lehetne állítani a multi médiás billentyűzetet hogy melyik gombra mit hozzon elő. Ami szintén nem teljesült, de a windows 7 legalább megkérdezi hogy ugyan milyen lejátszót szeretnék használni ahoz a gombhoz.
Most is írtam nekik kb ugyan azt mint akkor csak most kibővítettem anyival hogy jólenne egy Windows7-es kezelő felület mert ami most van az KÁOSZ.

Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.