Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az a baj hogy a cmos elem kivétele már a múlté. Gyakorlatilag az óráért felelős hogy ne nullázódjon le.
Flash csipbe van tárolva az összes beállítás, ennek a tartalma több év cmos elem kivétel után is megmarad.
Tapasztalat, emiatt hajítottam ki egy mini pc-t mert olyan beállítást csináltam a biosába ami miatt nem volt usb, a mini pc-n meg más periféria nem volt.
És gyönyörűen bebootolt a W10 csak ugye semmi periféria, se bill se egér se semmi. Ezokból a bios is örökre elérhetetlenné vált mivel nem volt billentyűzet.
Hetekre kivettem belőle a elemet, eredmény nulla.
Itt a PH-n egy nagyon rendes segítőkész kolléga újraflesselte a flashmemóriát de mivel nem volt sehol a neten pont ugyanaz a firm verzió így a gép félig döglött maradt.
Próbát megér a cmos elem kivétele. -
movax
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de ezen a lapon hozzáférhető az elem. Vagyis a hátlap leszerelésével könnyen elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő