Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
GIORGIONE76 #109608 üzenetére
Nem kellett ehhez a 1909, a 10.havinál már nem volt okés valami. Frissítési segéddel felpakoltam és az előző problémák ezzel megszűntek.
-
Silterax
tag
válasz
GIORGIONE76 #109534 üzenetére
Nem tudom. A Skyrimet szerettem volna módolni és azt vettem észre hogy nem volt exe fájlban és azt akartam orvosolni. Parancssorba beírtam egy parancsot és végül ez fogadott mikor újraindítottam
-
King Unique
titán
válasz
GIORGIONE76 #109089 üzenetére
Miért, még miről nem, az előző válaszban említett egyéb módokon sem?
Valamint ilyen hibakódnál vannak általános megoldási javaslatok (példa).
(#109090) thomasa:
VGA drivert full eltávolítani csökkentett módban DDU-val célszerű, ahogyan szükség esetén a Windows-frissítések eltávolításához is megvannak a különféle módszerek. A gépet nyilván nem, max. a Windowst. -
törölt tag
válasz
GIORGIONE76 #109021 üzenetére
Frissítési asszisztens megtartja a fájlokat, a dolgokról amúgy legyen biztonsági mentés.
-
válasz
Az 1. pontot választod, nem a másodikat.. [kép]
-
King Unique
titán
válasz
Ha a telepített programokat, beállításokat, személyes fájlokat meg akarod tartani, akkor nyilván nem tiszta telepítést kell csinálni, ami mindent gyalul. Pendrive-ról bootolva a telepítőt ilyenkor max. a rátelepítés jöhet szóba, ahol a korábbi rendszer bekerül a Windows.old mappába.
Vagy inkább a közvetlen upgrade Windows 10 alól indítva, ami az MCT-vel is megoldható, világosan ott virít az "ezt a gépet frissíteni" lehetőség. Ahogyan az innen letölthető és az alábbi képen szemléltetett frissítési segéddel szintén, ami nemrég frissült és már 1909-re upgrade-el. Vagy következő lehetőségként az is működik, hogy a letöltött W10 1909 ISO-t a fájlkezelőben felcsatolni, majd futtatni a gyökerében lévősetup.exe
fájlt. Ha MCT-vel pendrive-ra lett elkészítve a telepítő, akkor annál is működik ez, bár pont a 1903-as verziónál volt az, hogy telepítési gondot okozhat a csatlakoztatva felejtett USB-s tárolóeszköz (bővebben). Vagyis ilyen hibánál értelemszerűen inkább az előbbieket kellene megpróbálni.Az nem derült ki, hogy nálad miért nem frissül, van-e valami konkrét hibakód, vagy egyáltalán fel sem ajánlja a Windows Update a 1909-es funkciófrissítést. Ha jelenleg 1903-as verzió van telepítve, ami naprakész, azaz 18362.476, akkor arra csak a KB4517245 számú frissítést kell manuálisan letölteni és telepíteni, ami aktiválja a már benne lévő 1909-es funkciókat és átváltja az utóbbira a rendszert. Ez nemrég másnál simán működött. Ha esetedben nem, hibát dob a Windows Update és a manuális telepítés is, nem működnek az általános megoldási javaslatok, akkor marad a frissítési segéd/MCT, ami másnál nemrég szintén megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest