- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
King Unique #5323 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam a múltkori híreknél, a jelenlegi verziók október elsejéig érvényesek. Viszont a pletykák szerint már ősszel jöhet az első frissítőcsomag amiből lehet insider verzió. Ha tényleg olyan gyakoriak lesznek a friss verziók, mint ahogy pletykálják és mindegyikhez jönnek Insider buildek, akkor érdekes kérdés lesz. Ha, így történik akkor, akik vállalják, hogy félkész rendszert használnak, akkor az "információval fizetnek" érte.
Persze jelenleg nincs ezekről konkrét infó és amit írtam csak feltételezés és 1-2 hónap múlva teljesen hülyeség lesz amit fentebb írtam, de kíváncsi leszek, hogy hogy oldják meg.
Bár az ingyenes warez frissítéssel (tudom, hogy nem lesz eredeti), illetve a fejlesztői mód kattintásra történő engedélyezésével, néha úgy tűnik, hogy mindegy, csak használja mindenki a legfrisebb rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Notebook hibák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest