Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SP4C3
veterán
válasz
sanyek2
üzenetére
Na próbáld ki kérlek.
Ja hogy logitech sz@rware-re szükséged van, jó, az rendben, azt akkor ne kapcsold ki.
"Minden játékos beállításomaz ez kezeli" - Ezt kifejtenéd?A shinteles hülyeségek mind kuka (services-ben is).
CCleaner - majd ha futtatni akarod, akkor megnyitod, fhrancnak kell a startup-ba.
Defender értesítő icon-ra is külön programot írtak, nájsz, de szükségtelen. -
King Unique
titán
válasz
sanyek2
üzenetére
Ezen a fórumon (is) mindenki a szabadidejéhez, az érdeklődési köréhez és a hozzáértéséhez mérten válaszol önkéntes alapon és ingyen az egyes topikokban feltett kérdésekre. Tehát a kérdező részéről nem kell irreális elvárásokat támasztani, illetve ez nem egy fizetős helpdesk! Ha valakinek nem felel meg, akkor ennyi erővel ennél az esetnél lehetne pl. az MS supportnál is érdeklődni, vagy bevinni a gépet egy szervizbe... Másrészt van pl. külön Kék halál (BSOD) topik is.
-
sanyek2
senior tag
válasz
sanyek2
üzenetére
Látom most is használhatatlanok vagytok!
Egy "egyszerű" kékhalál és senki nem tud semmit...Csináltam memtestet, HDD,- SSD tesztet, frissítettem minden drivert, lapozófájl méretét is növeltem, újratelepítettem a chrome-ot, tiltottam minden bővítményt, és még így sem jó.
Nem is tudom minek írok ide, hisz sosincs 2 hozzászólónál több... És nincs megoldva a probléma.
-
-
-
rgeorge
addikt
-
törölt tag
válasz
sanyek2
üzenetére
Nem feltétlenül kell újra telepíteni. Win+P nálam is adja. Próbáld meg: újraindítás vagy leállítás/indítás, nézd meg a Gépházban a Kivetítés erre a gépre beállításaid, valamint az eszközkezelőbe is benézhetsz.

@szucstom Nekem is van Fn billentyű, de nekem semmit nem reagál a kombinációra, amit te adtál.

-
Ispy
nagyúr
válasz
sanyek2
üzenetére
Én 3. napja használom munkára, eddig (kop,kop,kop) semmi gondom vele. Minden drivert felraktam, igaz ez egy munka laptop integrált videó kártyával, dokkolóval, külső monitorokkal.
Szerintem egy próbát megér, ha valamibe beleszaladsz az általában már az elején kiderül, akkor visszatérsz egy korábbi verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)