Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
joe999
üzenetére
Lenovo-s problémára ha rákeresel bőven van találat a support fórumon (az említett és más Lenovo modellen is).
A magyarázat pofonegyszerű: a Lenovo nem tudott/nem akart rendes firmware-t összerakni ezekre a gépekre
(marad a legacy mód...)Van ilyen, én is találkoztam hasonlóval, hála istennek ott csak egy kis kényelmetlenség volt az UEFI GOP-pal, de teljesen jól működik a gép

26 évbe azért egy diskpart (talán ~17 éves ezen a néven) belefért volna.
(#99835) liszi70: természetesen az "észrevettem" ott most azt jelenti hogy tudtam előre hogy ott lesz az opció

-
King Unique
titán
válasz
joe999
üzenetére
Ha nem ment volna át, akkor az előző válaszban pont le volt írva, hogy használd azt, a te dolgod. De attól még nyilván meg lehet említeni, hogy más mit használ, mit tart a célra megfelelőnek. Ha grafikus felületen esetleg nem tudja a Windows telepítője törölni a partíciókat, akkor még mindig ott van a parancssor (DiskPart). De normál esetben nyilván az előbbinél is működni kellene, meg eddig nem nagyon volt olyan, hogy valamelyikkel ne tudtam volna megoldani. Ha annyira nem megy, akkor ott jó eséllyel egyéb probléma lehet. A hivatkozott hozzászólásban szereplő kérdésre pedig kapott a fórumtag több érdemi választ is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(marad a legacy mód...)