Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Doky586
üzenetére
Mi "rendes" van abban, hogy ha a Windows mappa tulajdonságaira megyek valami irreális 2 gigát mutat, a BENNE lévő System32 reális 3-4 GB és WinSxS 7-8 GB amit mutat. Azokat tudhatom, de ha a szülő mappánál nézem ott titkolni kell és csak 2 gigát mutat? Ez a magyarázatod?
10+ liter víz belefér a 2 literes üvegbe MS logikával?
És miért is titkolózna évtizedek után a Microsoft, korábbi Win10 buildekben is rendesen láttam a Windows mappa méretét. 2018-ban piszkálhatták el. Egy oprendszer nem tudja 3rd party program nélkül mutatni mi mennyi és ez szerinted rendben?
OK! Akkor idáig jutottunk, ez szerintem hülyeség ahogy van.(#95591) Geth sajnos nemcsak az asztalon, bárhol explorerben lassú. Aki évtizedek alatt megszokta a jobb klikk menüt, annak fárasztó bug ez! Én kiraktam ablak címsorra a létrehozás ikont. Aki nem tud a bug létezéséről az meg csóválja a fejét vajon telepítse újra a rendszert, vagy valami vírus miért lassú a gép ilyen egyszerű dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10+ liter víz belefér a 2 literes üvegbe MS logikával?
OK! Akkor idáig jutottunk, ez szerintem hülyeség ahogy van.