- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Döglött Róka #93522 üzenetére
"Megjegyzés: A frissítések funkciói közül nem mindegyik működik minden eszközön. Egy eszköz esetleg nem kapja meg a frissítéseket, ha az eszköz hardverei nem kompatibilisek azokkal, ha az eszköz nem rendelkezik az aktuális illesztőprogramokkal, vagy ha az eszköz bármilyen más módon kívül esik az eredeti hardvergyártó (OEM) által biztosított támogatási időszakon. ""
Olvastam és megindokoltam, hogy rám ez miért nem vonatkozik. Olvad el, amit erre válaszoltam. Ja és minden illesztőprogramom aktuális, amit az eszközkezelő mutat. Ezekről szoktam frissíteni: Bios & Drivers for mainboards, Laptops, Desktops, ....Z370 Extreme4 , Forum - Fernando's Win-RAID Forum (Storage Drivers - BIOS Modding)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest