- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Ezt korábban is így csinálta. Talán 1703-nál került hátra a WinRE partíció. Nekem hozott létre újat, mert az általam azután telepített verzióknak én adom az 1GB-ot partícióméretnek, és azon elfér a két WinRE egymás mellett, aztán a régit törli a végén. De partíciót nem töröl a telepítés során.
-
King Unique
titán
Annyira nem meglepő, ilyen egy build upgrade-nél előfordulhat. A 1709-ról 1803-ra váltásnál volt, hogy nálam létrejött +1 WinRE partíció, azaz 2 db lett. Annál az upgrade-nél most direkt néztem is a lemezkezelőt, de 3. már nem jött létre..
Az SSD végén az a 15 GB gondolom az OP miatt van parlagon hagyva. De egyébként az sem kötelező, lehet az particionált részen is elegendő szabad tárterület formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest