Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
+ 1 Pont erről van szó! Tényleg nem zavar sok vizet a Store, nagy erőforrást sem használ, nagy tárhelyet sem foglal stb, vagyis totál felesleges erővel kigyomlálni... De aki ebben leli örömét, csak csinálja...
Viszont azt tegye hozzá, hogy max. opcionálisan "javasolt" és esetleg, de semmiképpen sem kötelező jelleggel. Én speciel nem szoktam erővel semelyik beépített alkalmazást, az UWP appokat erővel eltávolítani, max. esetleg pár kéretlen játékot. Vagy azokat sem, mert szintén nem zavarnak sok vizet. Mégis évek óta megfelelően működik nálam a rendszer és használom gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont azt tegye hozzá, hogy max. opcionálisan "javasolt" és esetleg, de semmiképpen sem kötelező jelleggel. Én speciel nem szoktam erővel semelyik beépített alkalmazást, az UWP appokat erővel eltávolítani, max. esetleg pár kéretlen játékot. Vagy azokat sem, mert szintén nem zavarnak sok vizet. Mégis évek óta megfelelően működik nálam a rendszer és használom gond nélkül.