Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
"Úgy értettem Te vagy a gyenge láncszem ebben az esetben"
A gyenge lancszem a winfos, mivel nem hivja fel ra a figyelmet, hogy: "Hello ezeknek a fileoknak/mappaknak a jogosultsaga mas nevere szol, ha hasznalni akarja, tegye meg ezt es ezt." Igy lenne korrekt, ha mar ilyen retardalt a jogosultsagi rendszer. Erdekes win7-nel nem volt ilyen gond, meg a samba megosztasal sem."exFAT-nak, FAT32-nek, esetleg UDF-nek hívják."
Nyilvan egy 1TB-s volume-t NTFS-re formaztam.
Ujrafogalmazaok. Hol lehet az ntfs-t beallitani globalisan, hogy ne jegyezzen fel kulon felhasznalokat."De lehet egyszerűbb lenne rekurzívan Everyone-ra rakni a tulajt/jogosultságot."
Nah, erre jutottam en is. Viszont ezt hol lehet globalisan minden meghajtora beallitani?Osszehasonlitva a visszaszerzett fileokat:
Amelyek korruptak, eltero jogosultsagokkal:
Hitelesitett felhasznalok
System
Rendszergazdak (admin/xyz)
Felhasznalok (user/xyz)Amelyek mukodnek (es minden mas):
Mindenki
System
Rendszergazdak (admin/xyz)A problemat az jelenti, hogy az alahuzottak hogyan keruletek oda. Illetve mi alapjan jelolte meg.
"Tárterület problémához: ha nem korrupt az fs"
Tobb pass-nyi chkdsk-t csinalt, az event log mar nem ter vissza hibaval, csak a legelso bad index-szel, amit helyreallitott (nagyjabol). Legelsonek jol jelezte a meretet, de a fileokhoz nem lehetett hozzaferni."Javitas" utan meg tobb problemat csinalt.
"nem lehet, hogy valami symlinket/akármit másolsz (nem foglal valódi helyet)?"
Nem. Mezei video fileok. A nem foglal valodi helyet az maskor volt, az is egy kulon tortenet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest