Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
westlake #77869 üzenetére
Elhangzott egy téves dolog: az új spring lesz. Erre megjegyeztem microsoft/windows honlapon senki ne keressen pletykált Spring Creators-t, mert a hivatalosan reklámozott név: April 2018 Update
Elhangzott még egy téves dolog: Microsoft keveri a neveket. Erre megjegyeztem a Windows blogon április 27-én bejelentett kiadási név a mérvadó, ezzel reklámozzák. A bejelentett néven nem változtattak, ezért nincs keverés! Akkor lenne keverés, ha előbb bejelentették volna Spring Creators Update, majd változtattak volna April 2018 Update névre.(a cégen belüli Longhorn, Vienna, Treshold 2, Redstone 4, Spartan kódneveket és Windows 10 buildszámokat mindet tudjuk micsoda, mégis más dolog a világnak bejelentett honlapon, videókban reklámozott kiadási név)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest