Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Pont fordítva, csak a 10-es fogadja el a 8.1 kulcsát, ahogy a fórumtárs is mondja. Amúgy nem a programok felrakása, hanem a rendszer lefrissítése a 0-ról tart baromi sokáig... pont minap telepítettem 8.1-et SSD-re, ahol maga a telepítés elég hamar megvolt, az általam használt programokat, drivereket is hamar felszórtam. Aztán következett a WU, ahol a frissítéseket is elég gyorsan megtalálta, nem úgy, mint a Win7...viszonylag hamar le is töltötte azt a 200+ db-ot, illetve volt még 31 db választható. De utána a frissítések telepítése az elég lassan ment, azzal elszórakozott pár órát...
Illetve a Win7/8.1 nyilván kiforrottabb és ezáltal általában stabilabb és problémamentesebb a működésük.(#36934) steele80: lehet van benne valami, mert hiába javítják ki az előző build bugjait, ha következő hoz újabbakat. Meg ez a teljes ISO letöltése, tetű lassú build upgrade is eléggé zavaró. Ennél még a tiszta telepítés is hamarabb megvan, hacsak a build upgrade idejével vetem össze.
Továbbá, ami még mindig zavar, hogy a skálázást nem tudják eltalálni egy 1366x768 laptop kijelzőnél...A 100% ok, csak kicsit apró minden, de nyilván használható úgy is. 125%-on kényelmesebb lenne, viszont eléggé böszme és túlontúl nagy lesz minden. Kipróbáltam a 14316-os RS1 buildot, de annál is ugyanilyen xar. Tehát én a következő nagy frissítéstől ilyen téren nem várok javulást. Win8.1 alatt viszont a 125% is pont jó és kényelmes. Nemcsak emiatt, de részben ezért is vsz maradni fog azon a notin fő oprendszernek a 8.1.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bloodborne (PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest