- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #170 üzenetére
Én inkább azt mondanám, h majd októberben kiderül, mert vsz 30.-án még úgyse lesz letölthető.
Leginkább arra leszek én kíváncsi, h milyen lesz az UI, mert amik előzetes képeken vannak, az tiszta olyan, mintha csak a mostani 8.1-re húzták volna rá az adott új funkciókat és ennyi erővel tényleg lehetett volna inkább 8.2...Windows 8 boot VHD-ból egyszerűen - én ez alapján szoktam csinálni.
Viszont sajna ez alapján [link] csak a Pro és az Enterprise tud VHD bootot...VMware-ben te mennyi kraftot szoktál adni neki (tárhely, RAM stb.)
Mert azzal csak annyi a baj, h erőforrás zabáló egyszerre 2 Windowst futtatni, kell alá a megfelelő gép is. Illetve Virtuális gép egy spec környezet, a VHD meg szinte majdnem olyan, mintha rendesen fel lenne telepítve. Ugyanúgy rápakolod a drivereket, programokat stb., szerintem élesebb képet ad.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #170 üzenetére
majd kedden már okosabbak leszünk, én azt gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Jelszókezelők
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest