- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
moongoose #135763 üzenetére
Ezt könnyen el lehet kerülni. Csak állítsd be az aktív időszakot, és akkor nem szabad neki az idő alatt a frissítést újraindítással felrakni. Nekem 7-23:00 órára van belőve az aktív időszak, mert általában reggel 6 és 7 között kapcsolom be a gépet, majd este 22-23:30 körül kapcsolom ki. Így mikor fel is rak magának egy frissítést, és az újraindítást kér, még akkor sem indul újra a beállított aktív időszakban hogy azt feltegye. csak akkor ha én engedem neki, vagy az aktív időszakon kívül van. Bár azon kívül sem indult még nálam újra magától, ha épp használtam vagy játszottam a gépen.
-
King Unique
titán
válasz
moongoose #135763 üzenetére
Az előző választ olvastad, az ott linkelt hozzászólást benne a frissítés utáni automatikus újraindítás magától értetődő ütemezési, késleltetési lehetőségeiről user orra előtt ott van pl. a gépházban alapon? Ezek szerint nem...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest