Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
A lényeg, hogy a Chrome mappájában kell lennie egy ilyen fájlnak:
chrome.VisualElementsManifest. Ezt nevezd át vagy töröld.Utána lépj be a Start Menu mappájába
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
Itt keresd meg a Chrome parancsikonját nevezd át valamire, majd vissza. Ez a második lépés azért szükséges, hogy érzékleje a változást a Start Menu. -
King Unique
titán
Két lépcsőben fut le a lemezkarbantartó és be kell jelölni az említett dolgokat. Ha valóban úgy csináltad és ennek ellenére nem törli, az fura, mert nálam eddig mindig működött. Akkor próbáld csökkentett módban, de ott is először inkább lemezkarbantartóval, mintsem manuálisan beletörölni.
Live Linux használatáról pont van a blogomban egy friss írás és annyira azért nem bonyolult.

-
King Unique
titán
Tehát a GadgetsRevived, amiről szó van. Azt még nem használtam, de én a 8GadgetPack félét szoktam feltenni. Eddig különösebb gond még nem volt vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aztán reméljük, hogy nem valami fontos dolog miatt nem engedte törölni.