Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasferenc
tag
válasz andrasferenc #39156 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz andrasferenc #39210 üzenetére
Jelenleg skype.com-ról kell letölteni a PC verziót, a telefonos app csak a nyári nagy Win10 frissítés után fog megújulni és újra működni.
[ Szerkesztve ]
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz andrasferenc #39213 üzenetére
Annak megszűnt a támogatása, nyugodtan le lehet törölni. Az asztaliban minden funkciója elérhető. Nyáron meg majd kiadják ezt.
[ Szerkesztve ]
/s
-
saelin
veterán
válasz andrasferenc #39215 üzenetére
Nem hiszem hogy lehet rosszul telepíteni a windows-t. Max. a partíciókkal lehet megkeveredni, de az is inkább kényelmi, mint stabilitási probléma.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Orlin
addikt
válasz andrasferenc #40270 üzenetére
Hmmm.Akkor az érdekes.Remélem a szakiknak lesz valami ötlete!
Amúgy most nézegettem a neten.Elvileg a Windows 7 óta ott kellene lenni a listában.
A SoftwareDistribution mappában viszont ott vannak.Ergó nem értem a lemezkarbatrató miért nem látja.Köszi!
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Pala
veterán
válasz andrasferenc #40349 üzenetére
Azért, mert a Home verzióban nincsen Group Policy Editor.
-
kory24
őstag
válasz andrasferenc #40349 üzenetére
Leljebb van leírás home-hoz is.
-
Findzs
addikt
válasz andrasferenc #41431 üzenetére
köszi szépen
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
bobalazs
nagyúr
válasz andrasferenc #42933 üzenetére
feladatkezelőt elinditod, kilövöd az explorer.exe-t és ujra elinditod belőle.
csaba951
(PH! addikt)Nem tudom megnézni haver gépén lett felrakva. ugyanaz lesz a verzioszáma ha letöltöd ma a techbench-es linkről.
WINDOWS 10 MULTIPLE EDITION ISO LETÖLTÉSE KÖZVETLENÜL A MICROSOFTTÓL! az összefoglalóban lévő linkről szedtem le. neked ugyanazt a verziót szedi le ha letöltöd, gyanítom.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz andrasferenc #42941 üzenetére
-
bobalazs
nagyúr
válasz andrasferenc #42941 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, ha nem tudnád, control shift escape gomb kombinációval elő lehet hozni a feladatkezelőt.
-
Angel2014
addikt
válasz andrasferenc #67088 üzenetére
67019 hsz ben ìrtuk le..
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tbalint3
tag
válasz andrasferenc #78233 üzenetére
Az Office 2010-es problémádra:
Nekem is gondom volt vele frissítés után, én így oldottam meg: Vezérlőpult (vagy gépházból is jó) -> Programok és stolgáltatások-> itt kikeresed a telepített programok közül az Officet és nyomsz rajta egy Módósítás gombot -> majd itt válaszd a javítás lehetőséget. Nekem ez megoldotta a problémákat. (Egyébként nálam a 1703->1709 re frissítéskor is tönkretette a az Officet a win telepítő). -
King Unique
titán
válasz andrasferenc #128500 üzenetére
Ha megnézed a version history-t, akkor láthatod, hogy a 20H2 a kódnév és újabban már a verzió neve is, ahol a 20 értelemszerűen a 2020-as évre értendő, a H2 pedig azon belül az őszi kiadásra vonatkozik. ahol az utóbbi a korábbi verzióknál a kiadás/megjelenés hónapja alapján volt megadva, lásd pl. 2004, 1909, stb. Illetve több verziónál az utóbbi tag száma nem feltétlen egyezett mindig azzal, hogy ténylegesen mikor vált elérhetővé, mikor lett kiadva az új verzió - lásd itt release date - és ezért egyszerűbb és pontosabb újabban inkább a H1/H2 jelölést használni, szimplán csak a tavaszi/őszi kiadásra utalva ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
King Unique
titán
válasz andrasferenc #137762 üzenetére
Hát értelemszerűen futtatni a hibaelhárítót és újraindítani a Windows 10-et, ami ha nem oldja meg, akkor pl. ezeket próbálgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest