Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

válasz bzoley #26347 üzenetére

Szóval, a helyzet a következő az én szemszögemből, mint átlag mezei felhasználó. Augusztus elején frissítettem a 10-esre, voltak kisebb problémák, de úgy ahogy megoldódott. Nekem a 10-es a 7-eshez képest semmi pluszt nem adott, már amire én használom a PC-t. Igazából csak a kíváncsiság hajtott a frissítés során.
    Viszont van egy kissé költséges hobbim, ez a PC-s zenehallgatás, amibe már eddig is alsó hangon is jóval több mint 200 e Ft-ot "beleöltem". :) Ennek egyik láncszeme a DAC, amihez ugye driver is kell. Jelenleg az Audio-GD-nek csak Win7 és 8-as driverei vannak. A frissítés során a Win 7-es driver mappát egy az egyben átemelte a Win 10, így szerencsére működött a DAC, viszont pár héttel ezelőtt volt egy nagyobb frissítési csomag, ami tökéletesen gallyravágta a DAC-ot. 1-2 napi küzködés után ezt is sikerült kivédeni,- nem az ehhez a DAC-hoz készült drivert sikerült valahogy felmókolni -, de tartok tőle, hogy a novemberi nagy csomag megint elintézi.
    Engem mint mezei felhasználót az rohadtul hidegen hagy, hogy a gyártó, a MS, vagy mind kettő sara, hogy adott esetben miért nem tudok normálisan zenét hallgatni. Viszont, ha a Win 7 alatt normálisan működik nálam valami, akkor az MS ne akarja már minden áron rámkényszeríteni, hogy szenvedjek egy olyan rendszerrel amin viszont nem kerek a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák