- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Ryder62 #71150 üzenetére
Total commanderrel meg lehet nézni.
Úgy szoktam, hogy kiszűröm a sokat foglaló mappákat.
Ugye ha tudod, hogy pl. az AppData a ludas, akkor ellépdelsz odáig, aztán Alt+Shift+Enter, így megtudod melyik a legtöbb adatot tartalmazó mappa, aztán a következő mappában ugyanez, és végül csak eljutsz oda, hogy mi az ami ennyire felhizlalta a mappát.
Mondjuk nem tudom a linkmappákat (symbolic links vagy junctions) beleszámolja-e, de van olyan progi, ami belezavarodik a linkek nyomonkövetésébe.
Nekem pl. van egy "Application Data" nevű junction mappám az Appdata\Local-ban, ami ugyanarra a mappára mutat. (azaz a Localra) lol
És ha valami ezt megtalálja és nincs beállítva a mappamélység pl. keresésnél, akkor simán végtelen ciklusba kerülhet a keresés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged