- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
1900 - 1801
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
1) Valami program megfogja, pl Kmplayer vagy Aimp a sleepbe menést, nekem is ez a bajom sokszor, remélem valaki okosabb majd talál rá megoldást neked, mert engem is érdekelne.
2) Quick Launchoz: tálcán jobb gomb, új eszköztár és megnyitod ezt:
%UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Utána erre jobb gomb Szöveg megjelenítése és Címsor megjelenítése előtt ne legyen pipa.
Utána pedig Tálcára jobb gomb, Tulajdonságok: és beállítod így:

-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Nincs időm annyit visszaolvasni, hogy az összes kérdésemre megtaláljam a választ, légyszi valaki segítsen ezekben.
1.) hogyan tudom beállítani, hogy 3 perc inaktivitás után a gép elaludjon, azaz kapcsoljon ki és gombnyomásra újra pörögjön fel és bootolás nélkül mehessen tovább a Windows? Energiabeállításoknál nem megy alvó módva, hiába az van beállítva.
2.) Alul a tálcára kiraktam ikonba a Firefoxot, a Winampot és a KMPlayert. Ha ezek közül bármelyiket megnyitom, akkor a tálcán az ikonból futó alkalmazás lesz, és a következő ikonok mellette maradnak. Én úgy szeretném ahogy régen volt, hogy a tálcán balra ikonok sorban, elválasztás, és a futó alkalmazások a task baron.
Egyelőre ennyi, remélem érthetőek a kérdések.

-
Vhiktor
nagyúr
Erre az egyetlen dologra jó a magyar egyetem, hogy van hozáférés msdnaa-hoz és így van aktivációs kód elég

-
Winner_hun
félisten
-
ekuanszuocsa
csendes tag
-
Lenry
félisten
próbáld meg, hogy a KB kódjuk alapján leszeded a Microsofttól a standalone installereket.
bár a problémát ez valószínűleg nem fogja megoldani, de addig is legalább védett marad a géped.
nem volt mostanában az Updaternek frissítése? -
Winner_hun
félisten
-
polonic
félisten
Bővebb információ?
Fagyás szó szerint vagy kékhalál? -
Lenry
félisten
pontosan hol akad meg? keresésnél, letöltésnél, telepítésnél?
próbáltad egyesével felpakolni a frissítéseket? -
Winner_hun
félisten
Win update közben mindig kifagy a gép. Mi lehet rossz?
-
Fire/SOUL/CD
félisten
-
Vhiktor
nagyúr
Még egy kérdésem lenne.
32 bites win7 professionale van a gépemen és ez mellé dualbootban szeretném feltenni ennek a 64 bites változatát. Ez nem fogja elcseszni a bootsectort, ergo majd ugyanugy tudok választani a bootolásnál, hogy melyik rendszert indítsam el?
Vagy ehhez az kell, hogy egy nagyobb verziós win7-et tegyek fel a professionale mellé, mondjuk Ultimate? -
Breki
veterán
Szia
Köszi a választ
Közben kiderült, hogy valószínűleg nem végleges sp1-es csomag miatt van amit nem tudom, hogy került fel, de nem tudtam se leszedni, se újratelepíteni.
Előtte kétszer aktíváltam eredetinek is írja a windows minden működik, csak ez az üzenet, kijött újra.
Szerencsére mennyiségi licensznél nem kell telefonos aktiválás.
-
wiggen123
senior tag
Win 7 Prof elfelejtett jelszó esete. Tényleg nem lehet resetelni wines eszközzel?
Az MS password reset CD-t, meg másik admin fiókot ajánlgat. -
sereeff
aktív tag
-
erikke17
őstag
-
sereeff
aktív tag
Ja, már látom, s nekem nincs valami tipped? :-) Tehát E: meghajtó irásvédett, hogy lett az nem tudom áliitani sem tudom.....
-
erikke17
őstag
Üdv, az utóbbi két napban arra lettem figyelmes hogy COD2 játéknál egyik map miután betölt feketén villódzik a kép esetleg olyan fura textúrásan... kilépek a játékból majd vissza utána már jó.. Eseménynaplóban ezt találom:
A(z) CoD2MP_s.exe alkalmazás 3 alkalommal zárolta az elsődleges felületet.
Napló neve: System
Forrás: Win32k
Dátum: 2011.09.15. 0:29:12
Eseményazonosító:245
Feladatkategória: Nincs
Szint: Információ
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: Erik-PC
Leírás:
A(z) CoD2MP_s.exe alkalmazás 3 alkalommal zárolta az elsődleges felületet.
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Win32k" />
<EventID Qualifiers="16384">245</EventID>
<Level>4</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2011-09-14T22:29:12.786800000Z" />
<EventRecordID>8158</EventRecordID>
<Channel>System</Channel>
<Computer>Erik-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>
</Data>
<Data>CoD2MP_s.exe</Data>
<Data>3</Data>
<Binary>000000000300280000000000F5000040000000000000000000000000000000000000000000000000</Binary>
</EventData>
</Event>
Gondolom valamiért bedilizik és olyan mintha az asztal és a játék között váltogatnák gyorsan, még ha megint előjön azt akarom kipróbálni hogy leteszem tálcára játékot majd vissza akkor mit produkál.
Előre is köszönöm -
WonderCSabo
félisten
-
sereeff
aktív tag
Köszi, de nem segített... Mappán sem tudom kivenni az irásvédettséget, mert azt mondja irásvédett, már arra gondolok nem virus e? :-(
-
Abrion
senior tag
nincs semmilyen opció USBre, legalább is nem találom
-
WonderCSabo
félisten
A kis lakatot eltüntetheted, hogyha a "Hitelesített felhasználók" -nak olvasási jogosultságot adsz. Egyébként valszeg csak így fog menni a win search is.
-
sereeff
aktív tag
Hali! Az a gondom, hogy az E:\ meghajtomrol azt az üzit kapom, hogy a lemez irásvédett. Mit tudnék tenni, s hogyan? Előre is köszi a segítséget.
-
Воланд
titán
Nincs mit!

-
westcoastog
veterán
-
márNemKereső
tag
-
Воланд
titán
Saját tulajdonba kell venni. Jobb klikk a mappán tulajdonságok, biztonság, speciális, tulajdonos, szerkesztés, új tulaj kiválaszt, jelölőnégyzetbe pipa be (tulajdonos cseréje..) alkalmaz.
-
westcoastog
veterán
Most tüntettem el a win8-at a gépről, abból nyitottam meg zenéimet is kipróbálás céljából, msot nézem, hogy egy bizonyos mappát, amiben a zenéim vannak, sikerült valahogy lakatolttá tenni, ha meg belemegyek, minden egyes mappába nem enged belépni, csak ha a biztonsági lapot használom, azt megcsinálom, belépek az engedélyezett mappába, előadó, és azon belül vannak albumaik, és amit előzőleg engedélyeztem mappát, a benne lévő többi mappával is el kell ugyan ezt játszanom, mi a fenét tudok csinálni ilyenkor?

Nem szeretném mind a több száz albumon ezt végigjátszani.

-
Abrion
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Abrion
senior tag
Na végre találtam egy hibát a windowsban
remélem tudtok orvoslatott rá 
van 1 jó müködö Fujifilm Finepix A800 Digi fénygépem
és a csodálatos Windows MTP usb eszköznek látja
próbáltam drivert frissíteni de még azt sem engedi.remélem valaki tud segíteni

-
alienpapa
senior tag
Nem gond, majd megkeresem én. Köszi h fáradtál vele!

-
utgyuru
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, a profilt hogyan lehet áthelyezni? C:-re van telepítve a rendszer, és én az E:-re szeretném áttenni mindenestül az egész profilt.
-
ela
tag
Szia !
Igen én is tapaszataltam W7 Pro X86 Hun verziónál .
Ha emlékeim nem csalnak,akkor újra aktiváltam az egészet telepítás nélkül,bár az én estemben HW (alaplap+proc+HDD) csere is volt közben.
Ami a lényeg ,nem kellett újratelepítenem,csak aktiválnom.
Ha a Tiéd is EREDETI,akkor a legrosszabb esetben is tudod telon keresztül újra aktiválni a rendszert.Üdv:
ela -
Fire/SOUL/CD
félisten
Jó ötletnek tűnt a csoportházirendes megoldás, de mégsem vállalom be leírni lépésről lépésre, bocsesz...
Régebben volt már ilyen kérdés és egy viszonylag egyszerű trükkel ezt meg lehetett oldani, de nem találom. Emlékeim szerint itt a W7-es topikban lett linkelve, de már az archivokban is kerestem, de nem lelem... -
Fire/SOUL/CD
félisten
SSD esetén célszerű a a particionálást a W7 telepítővel végezni, mert ez gondoskodik a partíció eltolásról is automatikusan, ami SSD-knél igen melegen ajánlott, kvázi kötelező.
BIOS-t alapra állítani, semmi húzás, SATA üzemmód AHCI, alaplapi chipset driver elfelejt elsőre. -
AXisBOLD
addikt
sziasztok
hol tudok betenni egy programot, hogy automatikusan induljon rendszerindításnál?(winfast wizard)
szerk: megvan, sorry az offért
-
TheProb
veterán
Köszi megnézem, a rendszer 1 frissen vásárolt (kb. 2-3hetes) SSD-n van, amin csak egyetlen partició van az op-nek. Újra particionálást mivel ajánlod mivel csináljam, gondolom nem a win7 telepítőben lévővel? Még 1x lefuttattam az először tanácsolt progit és talált 1-2 más particiókon, többnyire crackek. de azok már jó ideje megvannak... +HDD vagy egyéb hogy hogy okozhat ilyen jellegű hibákat?
u.i.: IE-ben meg mért nincsenek ilyen gondok?
-
cigam
titán
Az elképzelhető, hogy eddig lejátszotta a mediaplayer az flv videókat most meg nem?
Vajon mi lett elpiszkálva benne, hogy már nem hajlandó? -
márNemKereső
tag
Win7 64, IE9 alatt akkor is megjelenik a függőleges scrollbar, ha nincs mit görgetni.
Én vagyok nagyon elszokva az IE-től, ezért találom furcsának vagy valamit elállítottam és el lehet tüntetni, amikor nincs rá szükség? -
Tütüm
aktív tag
Próbaverzió, de előtte nem volt gond vele, szépen bejelentkezett meg alvó üzemmódból is gyorsan visszajött.Aztán alvóból már nem akart,és bejelentkezéskor sem. Eseménynaplót megnézem ha hazaértem.
Azért nem egyszerű a hibát keresni,mert minden további újraindításkor már teljesen normálisan indul a gép,csak akkor jelentkezik a hiba amikor először bekapcsolom vagy pihenő módban van.Ami érdekes nekem hogy nem az a baj hogy nem indulna a gép,hanem hogy 5-10 percig tök sötét kép aztán egyszer csak megjelenik normálisan a kép mintha mi sem történt volna. Sajnos nem tudom más hardverrel tesztelni,de gyanítom valamelyik frissítés tesz be neki,csak tudnám melyik.
pete_21: a routert megpróbálom kiiktatni és úgy megnézni,remélem szűkül a kör végre
Köszönöm a segítséget
-
pete_21
addikt
-
cigam
titán
-
Tütüm
aktív tag
-
Lenry
félisten
-
Breki
veterán
-
alienpapa
senior tag
win7 professional próbaverzió
-
Fire/SOUL/CD
félisten
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! Hogyan tudnám azt beállítani, h ha bekapcsol a gép csak internetezni lehessen rajta. Indítás után automatikusan nyíljon meg a firefox, de azon kívül semmi, még a start menü se legyen csak a böngésző.
-
bobsys
veterán
-
whatnot
őstag
Utána olvasgattam az XP módnak és hát nem vagyok meggyőzve.
Pusztán ezért az izéért +27ezret kiadni (adatok visszaállítására nincs szükség), hát eléggé kérdéses.De az itteni hozzáértőket kérdezném: VMWare Player vagy DOSbox + DOSShell jó megoldás lehet egy olyan felhasználó számára, aki nem akar/tud belemélyedni ezek használatába (a kezdeti konfigurációt követően)? Tehát működhetnek-e olyan DOS alapú programok mentéssel (!) a kezdeti beállítást követően egyszerűen, azaz max. 2-3 kattintásból?
-
ollie
MODERÁTOR
-
Fire/SOUL/CD
félisten
"Olyan kérdésem lenne, hogy egy a programot a tálcáról át tudok rakni az értesítési területre?"
Nem, mert az egy "programozási eljárás", hogy ott (is) megjelenjen egy alkalmazás. ha meg "úgy van megírva", akkor meg automatikusan meg is jelenik az értesítési területen.Amikor egy jegyzetet kiteszel/megnyitsz stb, az egy külön kis alkalmazásként fut (1 példánya mindenképp) így ez természetes dolog, hogy tálcán is megjelenik.
-
vante
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy egy a programot a tálcáról át tudok rakni az értesítési területre? Egészen pontosan a Sticky Notes (Jegyzetek)-re gondoltam. Kitettem egy jegyzetet asztalra, viszont a tálcán is megjelenik, vagy olyan kellene hogy eltüntetem a tálcáról vagy átrákom az értesítési területre (Műveletközpont, Hálózat, stb mellé kisikonba).
-
Fire/SOUL/CD
félisten
Ez nem hogy kizárja, hanem még jobban megerősíti, hogy kártevőd van.
Avira Rescue CD | kspersky Rescue Disk
Boot-os CD/DVD-t hoznak létre (meg talán pendrive-ot is tud, Kaspersky biztosan), erről kell bebootolni és úgy indítani egy keresést, minden tárolóeszközön, ami csak a gépben van. Ha nem talál semmit (bár szerintem fog), akkor meg újra kellene particionálni a rendszernek szánt HDD-t és a partíciókat lassú formattal (nem low-level format-ról beszélek) leformázni. Igaz, hogy ez időigényes feladat, de ez van.Ha ezek után a friss telepítést követően megint jön a jelenség, akkor valami hardveres gond lesz pl dögkődik aHDD, elvérzik a Táp vagy akár a deszka...
-
viharhozo
addikt
-
Dexter74
tag
-
törölt tag
Azt itt leírtakból mennyi a helytálló ?
-
BullZeye
veterán
-
TheProb
veterán
Igen mindig formázom a particiót és úgy rakom rá az op-t, ezért is nem értem mért áll fennt még minidg ez a dolog... (nem talált semmi a mbam, ráadásul ezt se tudtam frissítani, mert ennek is volt vmi baja)
-
BullZeye
veterán
És még valami,
@echo off
taskkill /f /im explorer.exe
start explorer.exeEz az amit mondtam, hogy leállítja explorer.exe-t de indításkor csak az intézőt nyitja meg.
-
BullZeye
veterán
Időközben rájöttem, hogy mi a hiba. Amit csináltam batch file-t, hogy ne nekem kelljen kattintgatnom programok telepítésénél, egy kis hiba csúszott, és véletlenül Windows XP-re készített reg file is lefutott, és ez kavart be valószínű, legalábbis mióta kijavítottam és újrapakoltam windows-t még nem jött elő a hiba, de azért nem iszok előre a medve bőrére.
-
sereeff
aktív tag
Hello! Van egy olyan gondom, hogy ujra raktam a rendszert, (Win7 64 bit ) s egy hét rendes működés után a u torrent 3.0 ha letöltök torrentet, kiirja, hogy a torrent nem menthető ide: E:torrente/.... Ha ujra inditom a gépet akkor egy darabig jó, de ha megy 1 órát s akkor töltenék akkor már van a hülyeség... Nincs valami ötlet, mi lehet a baj? Eddig minden okés volt ujabban hülyül. A jogosultságok elvileg megvannak...
-
Hege1234
addikt
-
Steelmanus
addikt
En nem szoktam a registry-ben turkalni emiatt, nem tudom hasznalod-e a CCleaner programot, ha igen mint en, akkor csak bejelolom a Halado beallitasnal a Talca Ertesitesi Tar opciot.

Ilyen beallitas mellett lefuttatom, majd van meg egy *.bat fajlom a kovetkezo tartalommal:
@echo off
taskkill /f /im explorer.exe
start explorer.exeKozvetlen a CCleaner lefuttatas utan ezt is lefuttatom ez torli a cache-t, viszont nalam nincs bejelolve ez:

mert a programokbol allitom be hogy mi jelenjen meg a Talca Ertesitesi teruleten.
Ami engedelyezve van az ugyis megjelenik. -
törölt tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
whatnot
őstag
Ez nem szempont, ugyanis a fontos fájlok (nem játékmentések, hanem könyvelési adatok) RAID által folyamatosan biztonsági mentésre kerülnek egy belső (nem hálózati), második merevlemezre.
Sub-ZeRo
Egyáltalán nem biztos. Nekem pl. kétszer sem válaszoltak a ram vásárlásos kérdésemre a ram vásárlás témában, ellenben a gépvásárlásosban pár percen belül kaptam választ. -
Fire/SOUL/CD
félisten
Igen egyre gondolunk, oda is vagyon írva, hogy visszaállítási pontból vagy biztonsági másolatból... Ez utóbbiról dobtam a képet.

TheProb
Elsőre egy MBAM Free-t futtass le (teljes ellenőrzést), zárjuk ki, hogy nem-e valami "okosság" szórakozik veled.
Amikor újra húztad az OS-t, akkor formáztad is a rendszerpartíciót, vagy csak javítótelepítés volt? -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
TheProb
veterán
UP:
Üdv!Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert már nem vagyok messze attól hogy úgy vágjam ki az egész gépet az ablakon ahogy van...
Tegnap itt hagytam a gépet, miközben 1 partició kezelő összeolvasztott 1 meglévő particiót (nem rendszer) egy nem particionál területtel. Mire haza értem és bekapcsoltam a gépet, ez első meglepetés fogadott, mégpedig, hogy az utorrent-ből eltűnt minden torrentem, beállításom, mintha 1 szűz klienst látnék (portable, azon a partición volt minden adat hozzá amit kiterjesztettem), jó oké, ez nem is volt akkor eget rendető dolog, használtam tovább gépet. Majd amiktől már felforrt az agyvízem 352 fokra, az az, hogy a firefox és mint kipróbáltam a chrome se tudta rendesen megnyitni pl. a facebook-ot, firefox állandó jelleggel rossz tanúsítványra morgott, majd szépen a gmail-nél és lassan már mindenhol felugrál ez a tanúsítványos baromság, ami eddig az életben nem volt... Újra pakoltam a gépet, mondom így már csak jó lesz, nem tökölök azzal h kilegózzam mi a baja. Nos a hiba friss op. alatt is ugyan úgy fent áll, 1-2 program vagy telepítő nem éri el az kiszolgálóját a neten, stb. (tűzfal off, mellett se). Szóval már nagyon pipa vagyok, mert még az összefüggést sem értem a dolgok közt... Kérem szépen vki segítsen, mert már a hajamat tépem csomókban...
u.i.: Egyedül IE-ben jó pl. a facebook, miután a fent leugró menüben engedélyezem a "... tanúsítványhibákat tartalmazó elemek megjelenítése"-t
Köszönöm
-
Tamás88
őstag
-
Fire/SOUL/CD
félisten
Ja, hogy erre gondolsz akkor...
Ez is van a HP-ben, illetve a Fájlok visszaállítása másik mentésből funkció is.
-
Tamás88
őstag
Nem, nem arra gondoltam, hanem arra, amikor fájlvisszaállításkor visszaállítok egy fájlt, vagy egy könyvtárat. Nem a rendszervisszaállításra gondoltam.
-
Sub-ZeRo
nagyúr

(#1818) Lenry: Vagy az.
(#1822) ekuanszuocsa: Vezérlőpult, mappa beállítás.
-
Fire/SOUL/CD
félisten
-
Tamás88
őstag
Sokaknak otthonra elég lehet a Home Premium is, de ha rám hallgatsz, akkor Professionalt veszel első sorban azért is, amit megemlítettél, másodsorban pedig a helyreállításnál, mivel a fájlokat tudod visszaállítani egy korábbi időpontra (mondjuk véletlenül letörölsz egy fájlt, akkor onnan vissza tudod másolni). Már egypárszor hozzá kellett nyúlnom (Minecraft mentés
), úgyhogy igen csak hasznos eszközről van szó. -
janos1988
addikt
Nem semmi. Particionaltat a nem particionalttal. Tudom, hogy rajtad nem segit, de en mindig is odzkodtam az ilyen utolagos lemezmeret novelestol/csokkentestol/egybeolvasztastol. Talan ami segit, az a particio torlese es ujra letrehozasa, mert elkepzelheto, hogy ezt 2-3 kattintassal mar nem lehet helyrehozni.
-
ekuanszuocsa
csendes tag
Üdv!
Win 7 rendszernél hogyan kell beállítani az egeret egy kattintásra? -
whatnot
őstag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állunk és kéne egy dobozos Win7 64bit.
Kérdés, hogy van-e értelme a Professionalt venni, vagy elég a Home Premium.Mivel semmiféle hálózati bizbasz szükségtelen, úgy találtam, hogy max. a Windows XP mód lehet a döntő. Kérdés, hogy ennek van-e értelme, nem elég-e a kompatibilitási mód.
Egyelőre nem kérdeztünk utána a szoftver készítőknél (könyvelői szoftverekről van szó), hogy vannak-e ütközések a Win7-tel és milyenek, de folyamatban van.
-
TheProb
veterán
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert már nem vagyok messze attól hogy úgy vágjam ki az egész gépet az ablakon ahogy van...
Tegnap itt hagytam a gépet, miközben 1 partició kezelő összeolvasztott 1 meglévő particiót (nem rendszer) egy nem particionál területtel. Mire haza értem és bekapcsoltam a gépet, ez első meglepetés fogadott, mégpedig, hogy az utorrent-ből eltűnt minden torrentem, beállításom, mintha 1 szűz klienst látnék (portable, azon a partición volt minden adat hozzá amit kiterjesztettem), jó oké, ez nem is volt akkor eget rendető dolog, használtam tovább gépet. Majd amiktől már felforrt az agyvízem 352 fokra, az az, hogy a firefox és mint kipróbáltam a chrome se tudta rendesen megnyitni pl. a facebook-ot, firefox állandó jelleggel rossz tanúsítványra morgott, majd szépen a gmail-nél és lassan már mindenhol felugrál ez a tanúsítványos baromság, ami eddig az életben nem volt... Újra pakoltam a gépet, mondom így már csak jó lesz, nem tökölök azzal h kilegózzam mi a baja. Nos a hiba friss op. alatt is ugyan úgy fent áll, 1-2 program vagy telepítő nem éri el az kiszolgálóját a neten, stb. (tűzfal off, mellett se). Szóval már nagyon pipa vagyok, mert még az összefüggést sem értem a dolgok közt... Kérem szépen vki segítsen, mert már a hajamat tépem csomókban...
u.i.: Egyedül IE-ben jó pl. a facebook, miután a fent leugró menüben engedélyezem a "... tanúsítványhibákat tartalmazó elemek megjelenítése"-t
Köszönöm
-
Viktor77
titán
-
Lenry
félisten
-
pschio
őstag
szerintem ez is egy fasza codec pack. én ezt használom meg a KMPlayer internálját.
-
WonderCSabo
félisten
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Fire/SOUL/CD
félisten
-
Storms
őstag
Köszi, meg is van akkor a hiba...Codec pack(ok) telepítve: Klite mega codec pack, MPlayer for Windows, QT lite, VLC player, Kmplayer, UMplayer, mindegyik tett fel codec-eket. Tegyem újra a windows-t ?
-
Fire/SOUL/CD
félisten
-
Storms
őstag
üdv
Mitől lehet az hogy a gép hirtelen belassúl, szaggat a videó, az időképen az ikonok (GIF) is szaggatottan jelennek meg, winampba film néha teljesen lelassul a hang az megy rendesen. Nemrég raktam fel a windowst...Megint tegyem újra? ( gép adatai a profilomba)
-
sfdrakex
nagyúr
-
Dexter74
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Faterom gépére feltettünk egy 32 bites Win 7 verziót, XP után. Ugyanaz a hardver skype-olásnál nem tudja a képet is és a hangot is küldeni.
A képet ki kell kapcsolni ahhoz hogy legyen folyamatos hang. Azért tippelek az Op. rendszerre, mert más nem változott. Szolgáltató (DIGI) minden ugyanaz.A kamera driver-re is gondoltam, de azt automatikusan letöltötte az oprendszer.
Mit kéne megnézzek szerintetek?

-
BullZeye
veterán
Rosszul nehéz lenne csinálni valamit, ami le van írva egy ovodás szintjén.
Kitöröltem registryből azt a 2 értéket, újraindítottam explorer.exe-t, majd gépet, ugyanúgy nem jött be pár ikon.
Ha simán újraindítom explorer.exe-t akkor előjönnek az ikonok, de ez nem kimondottan hosszútávú megoldás, hogy minden restartnál újraindítom manuálisan explorer.exe-t.
(batch file bezárja, de nem indítja újra explorer.exe-t, hanem intézőt dobja be helyette)
Úgyhogy más ötlet? De csak hogy nyugodt legyen a lelkiismeretem, megcsinálom még1x a leírtakat. De egy registryből törlést nehéz elrontani... azaz igazság.
szerk.: Nagy cache törlés nem szükséges egyébként, hisz a windows alig pár napos telepítés. Úgyhogy túl sok minden nem halmozódhatott fel cacheben....
-
polonic
félisten
Ez két külön csapat egyébként.
A memtest 86+ készítői váltak ki a memtest86 készítőiből.Egyébként a memtest86-nak a legújabb változata újabb, mint a pluszosnak.
A memtest 86 4.0-ás verziója augusztus 20-án jelent meg, míg a másiknak a 4.20-as január 25-én.(#1796) viharhozo
Mivel a prime csak cpu-t tesztel, nem?
Meg a memtestet inkább így kell csinálni, nem windows alól. -
Gorneck
legenda
-
janos1988
addikt
Bar regebben volt egy olyan kerdesem, hogy ha egy alkalmazasbol - pl. intezo - tobb ablak is meg van nyitva, hogyan tudom oket egyszerre eloterbe hozni, akkor nem tudtak ra valaszolni. Most egy veletlen folytan olvastam, hogy a ctrl gomb lenyomasa mellett - ha nem is hozza eloterbe 1xre oket - lehet valtogatni kozottuk. Csak bebofogom, hatha mast is foglalkoztatott a kerdes

-
Hege1234
addikt
-
Fire/SOUL/CD
félisten
Ne a memtest.com-ról, hanem amit linkeltem, a memtest.org-ról szedd le a legújabbat (4.20). Régit nem néztem, de ez a legújabb nem szemeteli tele a képernyőt...
Nem szoktam több órás metódust választani, mert ha télnyleg a ram a hibás, azt a leggyorsabb tesztmetódus is kidobja, valamint 95%-ban a hosszú teszt sem szokott kiírni hibát, feleslegesen ment ki tudja hány órát...Abból a képből/listából, amit a BSOD-ről készítettél 2 dologra lehet következtetni, az egyik a VGA driver (vagy a legújabbat használd, vagy ha a legújabb, akkor egy régebbit), illetve ha húzva van a gép, akkor ne legyen, mindent állíts alapra a BIOS-ban.
Ha videokari drivert cserélnél, akkor először ezzel a progival takarítsd le a VGA drivert és restart. [link]
-
Viktor77
titán
Nem időben mérjük, körben. Ha Pass 1-et látsz (nem a felső sorban, hanem lejjebb, csak az épp nem látszik a képeden), az azt jelenti, hogy 1 kör megvolt. A következő körben ugyanezt fogja csinálni.
Természetesen külön teszteld a memóriáidat (mindig csak 1 legyen bent), és 3-4 kört nyugodtan várhatsz mindegyiknél.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1900 - 1801
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Íme Zach Cregger új Resident Evil filmjének előzetese
- Villanyszerelés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

remélem tudtok orvoslatott rá
próbáltam drivert frissíteni de még azt sem engedi.