- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
13200 - 13101
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Koszonom a linket, jogos, akkor az tevesztett meg, hogy amikor feltelepitettem a fontos frissiteseket, majd ujra inditottam a gepet jelzet a WU hogy van ujabb ket fontos frissites.
Az elsoben volt pipa ez volt egy biztonsagi frissites, alatta pedig az SP1 volt de abban termeszetesen meg nem volt pipa, igy azt hittem hogy a bepipalt nelkul nem fog telepulni az SP1. Ez azert van mert egy angolnyelvu W7 HP-t kell feltennem viszont a Tulaj azt szeretne hogy magyarnyelvu legyen, mert azt olvasta hogy meglehet csinalni.
Hiaba mondtam neki hogy akkor bukja a liszenszet, de mar nem is erdekel, mert annyit szivtam a geppel mint meg soha, en nem aktivalom be neki az biztos. Tud a rearm-rol ill. elmondtam neki, azutan meg azt csinal a gepevel amit akar, en mar nem vallalom. -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
treker42
tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
treker42
tag
Miért állítódik át a boot sorrend?
Történet úgy kezdődött hogy informatikus feújjította gépet xp volt rajta majd adatmentés után .win 7 ultimate-et rakott fel másik merevlemezre most (F meghajtó azt hiszem régen se a c-n volt ha ez lényeges) de nem törölte le.. old windows mappába került. új merevlemezt is kapott a gép melyet ketté particionált, most a C-n van a win 7 .
A probléma: néha néha előfordult angol xp-ként akart betöltődni, majd hiányzott neki így fájl de működött. biosban át kellett állítani a boot sorrendet ez egy időre megoldott majd megint elő fordult.Végül letöröltem az egész régi windows mappát.Hónapok teltek el nyugodtan. Nemrég viszont péntek 13.-a lévén újra elő akart jönni, de már nem volt mit betölteni: telepítse újra....keresi ezt a hal.dll fájlt... szóval szeretném ha nem kellene ilyenkor a biosban turkálni, nem mindig van a gépnél ehhez értő személy aki meg nagyon mérges emiatt
(informatikusnak lövése sincs a probléma megoldásáról)Szóval mit kéne kitörölni vagy machinálni? HDD-nem lett kihúzva, mobilrack nem lett berakva.intézőben F-en látható rejtett mappák,fájlok melyek régiek:sqmdata00-és számozva tovább.
$AVG8.VAULT$
$AVG
F:\Documents and Settings\Default User is van még ha érdekes
vez.pult/rendszer stb...A rendszerindításnál néztem lát e más oprendszert de csak windows 7 voltRemélem tudtok segíteni!
-
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy melyik az a frissites amelyik szukseges az SP1 telepitesehez?
Nem a KB947821 System Update Readiness Tool-ra gondolok.
Van nalam egy gep es azon egy W7 HP x64, es amikor telepitettem a frissiteseket a vegen felajanlotta az SP1-et + egy frissitest, na annak a szama kellene. -
Fire/SOUL/CD
félisten
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Badb0y
addikt
Egy érdekes kérdésem lenne valaki szakihoz.
Adott egy rohadt drága laptop. Win 7 pro 64 bit van rajta, és természetesen minden jogtiszta.
A cd meghajtó helyére be van téve egy hdd caddy, és van a kis leválasztó ikon jobb alul ugye, hogy biztonságosan le szeretnénk választani egy sata vagy usb-s eszközt.No itt nincs, és nem értem miért, mikor más gépen van. Jelenleg a biztonságos leválasztás a következő módon történik:
Számítógép jobb klikk, tulajdonságok, eszközkezelő, winchesterek, eltávolítás. Mondanom sem kell, hogy ez macera.
Amit kérdeznék, hogy lehetne előcsalogatni az oda alulra ?
Illetve ha senkinek semmi ötlete, akkor valaki win guru tudna abban segíteni, hogy mint linuxon van az umount parancs, egy bat fájlt kreálni az asztalra, ami lecsatolja a meghajtót valami umount szerű paranccsal. -
TigerCat
nagyúr
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan tudnék használni egy scannert amihez csak 32bites driver van(és lehet hogy csak xp-hez) nekem 64bites home premiumom van.
Van egyszerűbb módja mint csinálok egy virtuális xp VMware-el? -
Att1la.
őstag
Sziasztok!
Win7-et kellene telepítenem USB-ről, a kérdésem 2TB-os külső HDD-ről tudja telepíteni vagy esetleg egy 400-asról(ezt tudnám még szabaddá tenni)? -
- = Zk = -
félisten
halihó
CLR20r3-as hibával leáll a CCC.exé-m.
ez mitől van, és mi lehet rá az orvosság? az érdekesség még, hogy eddig volt X GB a C-n, mostmár az sincs.
állítólag a gugli szerint WMC a hibás.... cki esetleg más ötlet?... -
zka67
őstag
-
vlevi
nagyúr
A rendszer alapértelmezett nyelvét kell átállítani magyarra.
Vezérlőpult - Terület és nyelv - Unicode-t nem támogató programok.64 bitre pedig azt tudom mondani, nyugodtan lehet használni. Melóhelyemen nekem is az van, és azthiszem egyetlen 64 bites alkalmazás sincs rajta, csak 32 bitesek.
Itthon még 32 bites van, mert amikor még indult a Win7, akkor 32 bitest raktam fel, abból kiindulva, hogy XP alatt még nagyon nyögvenyelős volt a 64 bit, nem volt driver, meg hasonlók. De azóta eltelt jópár év, és mostmár nem igazán van ilyen gond. Na, majd ha megdöglik a gép (ami azért remélem nem következik be
), akkor majd lecserélem.
Játékok is rendesen futnak 64 bites környezetben. -
zka67
őstag
-
DeFranco
nagyúr
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Sajnos ez azon múlik hogy a szoftvert hogy írták meg. Itt tudod ellenőrizni a programot.
-
DeFranco
nagyúr
-
Sub-ZeRo
nagyúr
A programok 99%-a megy 64 biten. Szóval nem igazán kell aggódni ha nem megy. Ha meg netán belefutsz egy ilyenbe, akkor virtuális gépre felraksz egy 32-es xp-t és azon futni fog. Nem kell megilyedni a 64-től. Én nem olyan régen használom kb, 1,5 éve és eddig nem akadtam bele olyanba, ami nem megy.
-
DeFranco
nagyúr
-
polonic
félisten
-
Drag77
senior tag
-
Topanka
aktív tag
Segítséget kérek!
Win 64 alatt használom a gépet, és két hét óta a videó szerkesztő és konvertáló progikból folyton kidob, ritkán hagy egy rövid ideig dolgozni.
Mit csináljak?
Milyen irányban próbálkozzak?
Rakjam fel újra az op. rendszert? -
jahatpersze
aktív tag
-
Воланд
titán
persze. ket kulon particiora.
-
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Kettő darab Windows 7-et akarok felrakni egy HDD-re. Lehet ilyesmit csinálni a Win7-el? Köszi a választ!
-
tacsk0
aktív tag
-
polonic
félisten
-
tacsk0
aktív tag
-
polonic
félisten
-
tacsk0
aktív tag
-
DeFranco
nagyúr
-
Drag77
senior tag
Szia!
Több elsődleges particiót , nem tudsz létrehozni.
Extended particiót, tudnál csinálni és azon kétre hozni logikai particiókat, de ehez előbb lekén ementened a D meghajtó adatait , törölni a particiót létrehozni egy extended particiót azon újra létrehozni egy logikait a volt d nek majd jöhet a többi logikai.üdv. Drag
-
Воланд
titán
-
Drag77
senior tag
-
DeFranco
nagyúr
Háát... ennyit nem szeretnék vele foglalkozni, ha nem muszáj, mert elég mostoha sorsúak a gépek ott (néha tikkel a szemem, amikor 256 MB rammal hajtanak egy SP3 XP-t, a gépben belül több a por mint az áramkör, a lány laposa meg egész héten konnektoron lóg otthon sleepben, amíg ő a koliban van, amikor meg otthon van, akkor persze gombócartúr üzemmódban takarja a szellőzőnyílást árgh...) és a végén úgy is én lennék a bűnös, mert elszúrtam. Meglátjuk, megyek a milyen notebook topicba. Neked és woland_y2k-nak nagyon köszönöm!
Még egy kérdés:
A 64 bites rendszerekben nem vagyok otthon. Ezek a 32 bites rendszerekre írt programokkal mennyire kompatibilisek? Gondoljunk itt nagyon ergya, az államigazgatásban megírt programokra is. Ezeket egy 64 bites rendszer csont nélkül kezeli, vagy lehet kompatibilitási gond?
Ez engem is érdekel a saját gépem esetében, mert váltani kéne 64 bitre, de kérdés, hogy minden szoftverem futna-e a 64 bites rendszeren? Nem tiszta nekem, hogy mennyire "visszafelé kompatibilis" a 32 bit. Ha van erről valami felvilágosító anyag hülyéknek, egységsugarú nyelven, azt is szívesen olvasnám.

-
tacsk0
aktív tag
Hello All!
Ez lenne a problemam....

-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
olyan gondom van, h a PCm már másodjára csinálja azt, h nem lép be a windowsba, csak a töltő képernyőig jut.
Bekapcskor nem ismeri fel se az egeret, se a billt, nem tudok a bootmenüben mozogni emiatt (van fent egy win8 is)Ha berakom a win7 cd-t, bootolok róla, akkor tölti a dolgát, majd egy idő után fekete képernyő, nincs kép, de a gép megy, csak nem látok semmit... ugyan ezt csinálja, amikor javítani akarja a rossz indulás miatt magát...
ha átdugdosom a perifériákat másik usbbe, akkor néha jó, de a monitort hiába húzgálom ki, a fent említett képernyőknél nem mutat semmit vmiért

mi lehet a hiba? egyszer már meg tudtam csinálni, de most már nincs kép a cd-s bootnál sem

segítsetek, nagyon fontos lenne, kell a gépem

-
Fire/SOUL/CD
félisten
Veszel egy lapost, meg külön egy OEM W7 HP-t (ha jót akarsz magadnak, mert gondolom Te fogod telepíteni, meg esetleg karbantartani a lapost a jövőben is), én nem javaslom az előtelepített OS-el szállított laposokat, mert ha valamiért újra kell húzni a rendszert, akkor csak a szopás van velük legtöbb esetben. (Hogy x86 vagy x64 a megfelelőbb, az meg a laposon múlik, ha 3G RAM van, akkor x86 is elég, írtad milyen célra kell a lapos, nyilván nem lesz RAM bővítés)
Szóval az üzleti célra javasolt változatok nem térnek el licenc szempontjából. Gondolj bele, ha ez így lenne, akkor csak az vehetne Ultimate-et, akinek van vállalkozói engedélye?

-
Воланд
titán
-
DeFranco
nagyúr
Sima APEH-hez szaladgálós, dokumentum megnyitogatós laptopot kell keressek egy Kft emberének, tehát nem kell extra feature, de a legál SW nem árt, és elbizonytalanodtam, hogy egy HP-ra felhúzza-e a szemöldökét a hivatalnok, vagy nem.
-
Fire/SOUL/CD
félisten
BitLocker mélyvíz
Először rágd át magad rajta, de röviden annyit írnék, hogy ha a titkosítás alapját TPM chip biztosítja, azt semmilyen másik gépen nem lehet visszafejteni/használni.
(A TPM chipek tartalma egyedi, 2 egyforma alaplap esetén is különbözik a tartalmuk)DeFranco
A Home Premium (is) felhasználható üzleti célra, teljesen legálisan. A Pro és Ultimate-et(esetleg Enterprise, ami egy mennyiségi licences Ultimate) nem azért javasolják/sorolják be üzleti megoldásként, mert a licencben lenne különbség a Home Premium-mal szemben, hanem azért, mert olyan plusz szolgáltatások vannak bennük, amelyek egy méretesebb géppark esetén, a számítógépek hálózat- és egyéb menedzseléséhez nyújt nagy segítséget, pl rendszergazdáknak, vagy épp ha egy cég szervert is üzemeltet, akkor a HP által max 16G RAM kezelés sem feltétlenül lenne elég stb stb. -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Attól kérnék segítséget, aki tényleg otthon van a különböző win változatok licenszeiben, fontos a kérdés, ötlet, vagy tipp szintű segítséget sajnos most nem kérhetek.
A Win különböző kiadásai között van különbség abban a tekintetben, hogy ki használhatja fel? Egy cég, adott esetben egy Kft. legálisan használhat Home Premium verziót? Van-e olyan verzió, amit a cégek nem használhatnak legálisan a licensz szerint?
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Olvastam, hogy a Win7 Enterprise/Ultimate támogatja a meghajtó titkosítását, a Bitlocker nevű cuccal. Ez konkrétan hogy működik? Az adatot titkosítja, és egy esetleg jelszóval lehet hozzáférni az adatokhoz? Vagy géphez rendelni titkosítást, és ha átteszem másikba a merevlemezt nem lehet hozzáférni? Esetleg van-e mód arra, hogy titkosítva legyen a meghajtó, de ha átteszem másik gépbe, akkor egy jelszó megadásával hozzáférjek? (És mi van abban az esetben, ha az a másik gép csak egy W7 Pro, vagy egy XP?)
Előre is köszi a választ!
-
tevfik
tag
-
Kuruc2
senior tag
Valaki tud segíteni?:
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_16211-16211.html
-
TigerCat
nagyúr
Nos, számokat ne várj, de a cégnél használjuk mindkét felállást és nem jelentős. (office, PS, böngésző) Persze, 2x4 gyorsabb lesz (a két csatorna miatt), de ha bővíteni akarod később, jobb az 1x4, amit majd megduplázhatsz...
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! win 7 alatt melyiknek van nagyobb teljetiménye? 1x4 gb ramnak vagy 2x2-nek?
köszi
-
Dömy
tag
-
Mustármag
őstag
Én már csináltam ilyet és nekem sikerült.
Itt kérem hozzá segítséget.
Ez alapján csináltam és tökéletesen működött.(habár csak pár hétig volt fent mert a hardver amiatt xp-re szükség volt halott volt. -
Dömy
tag
-
polonic
félisten
Megoldható. De előbb az xp-t telepítsd, majd utána a 7-et, ha nem akarsz bajlódni a bcedittel.
A programok csak azon az oprendszeren futnak normálisan, amire feltelepítetted őket. Persze lehetnek kivételek. De inkább mindkét rendszerre javallot telepíteni, ha mindkét helyen használni akarod.
-
Dömy
tag
na de visszatérve a fenti kérdésemre, megoldható hogy a win7 64-bit-es rendszer mellé egy másik partícióra felrakjam az xp-t ami 32-bites? Nem lesz ütközés hogy az egyik 64-bites a másik 32? Illetve mindkét partíció külön kezeli majd a 3.-at, vagy az olyan cuccokat ami csak xp-n fut azt az xp partíciójára rakjam?
-
Minstrel
senior tag
Létezik az ablakkezelő összeomlására valami megoldás? Mert most reinstall óta elkezdtem használni az aero kinézetet és szinte minden nap kifagy valamilyen flash közben, youtube és egyéb videómegosztós oldalaknál leginkább. Már minden megnézett videó után keresztet vetek, hogy megúsztam kiakadás nélkül.
Az a jelenség, hogy megy egy videó és csak úgy beakad az egész kép, hang megy tovább, egér mozog de nem lehet kattintani semmire, feladatkezelő bejön egy idő után és megy minden tovább, plusz kijön az ablakkezelő elhalálozott ablak amit leokézhatok. -
- = Zk = -
félisten
-
Tamás88
őstag
Nem tök min1? Azért van, hogy használjuk.

Egyébként okos ötlet volt, mivel az SSD gyorsabb, mint a HDD. Amúgy nem írtad, hogy mi alatt laggolsz? Ha játék alatt, akkor próbáld meg frissíteni a játékot, ha viszont Windows alatt, az jó kérdés. De megnézhetnéd a BIOS beállításokat, mert lehet, hogy úgy van beállítva valami, hogy kedvezőtlenül hat a rendszerre. -
Att1la.
őstag
-
LuiT
aktív tag
-
Mustármag
őstag
megnéztem az adatlapod és elég kemény hardvered van nem tudom elképzelni hogy mi tud laggolni!
-
- = Zk = -
félisten
-
Mustármag
őstag
Uh az nem jó.De mi alatt van laggod?(úgy tudtam hogy a virtuális memória SSD gyilkos.)
Nekem nincs ilyen problémám csak gondoltam ha a C-röl fut a rendszer meg az alaprogik és azon van a virtuális memória akkor némi képen feltartják egymást és ha át teszem egy másik kevésbé használt Winyóra akkor némiképpen gördülékenyebben mennek majd a dolgok.
-
- = Zk = -
félisten
-
polonic
félisten
-
Mustármag
őstag
-
rocky17
csendes tag
Soha nem tennék ilyet, még most is 16 gb virtual memory van engedélyezve.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Dömy
tag
Lenne egy összetett kérdésem: jelenleg windows 7 64 bit van a gépemen, és azt szeretném kérdezni hogy ha csinálok egy külön partíciót a vinyón, akkor a 64-bites win7 mellé arra telepíthetem e a 32bites win xp-t? Ezt azért szeretném megcsinálni mivel nemrég megvettem eredetibe a Call of Duty 4-et, de cirka fél óra játék után (csak a multiplayer) lefagy a gép, és csak a restart segít rajta (ugyan ez van a cod2-vel is) Viszont annó xp-n ment simán! Meg még az érdekelne, hogy így akkor lenne 3 partíció 1. win7 2. win xp 3. játékok, filmek, zenék.. Na mármost hogy biztosra menjek telepítsem a cod4-et az xp-s partícióra, vagy ha xp-vel jelentkezek be akkor a 3. partícióról futtatja majd (remélhetőleg) fagyás mentesen?
még annyi hogy nem e lesz gond hogy a win7 az 64-bites, az xp meg 32?
a válaszokat előre is köszönöm!
-
stefyY
őstag
-
Puma K
nagyúr
Én minden egyes játéknál (akár CD/DVD-ről telepített, akár online vásárolt (Steam, stb)) én ezt mindig megcsinálom:
Ha indítod az adott játék exe-jét (parancsikonját) akkor indulás előtt letiltja az Aerót, és ha ALT+TAB-bal kilépsz akkor is úgymarad míg fut az adott alkalmazás. Amint kilépsz a játékból/programból visszaáll automatikusan az Aero.
Én ezt azért alkalmazom, mert laptopról játszom és szeretem ha ugyanolyan gyors a gépem játék alatt is (gyorsan meg kell keresni valamit a gépen, el kell indítani egy programot, stb...) -
stefyY
őstag
-
vlevi
nagyúr
Valami miatt úgy érzékeli, hogy a COD2 nem kompatibilis az Aero-val és ezért ideiglenesen lekapcsolja azt. Nem kell megijedni, mert pl. az MS Flight Simulator indításakor is ugyanezt csinálja.
Attól nem függ, hogy mennyire komoly, vagy sem a játék, mert pl. crysis-nál nem kapcsol ki. Annál hardverzabálóbb játék pedig kevés van. -
stefyY
őstag
-
vilmaboy
őstag
-
stefyY
őstag
Szép napot Uraim.
Egy érdekes problémám lenne...bár biztos van, aki itt már találkozott vele. Fél éve használok win7-et, de ez most jött elő előszőr...elindítottam ma reggel a CoD2-őt, és a tálca színe elváltozott olyan natúrra. Valami takarékos mód, vagy ezmiez? Kicsit zavaró, gondolom az aero-t kellene piszkálni. Válaszokat előre is thx.

-
Sub-ZeRo
nagyúr
Ghostolod a meghajtód de előtte minden ami alaplappal kapcsolatos törlöd. Kiszokta bírni az alaplap cserét, de ilyenkor egy tiszta telepítés az ajánlott.
-
Puma K
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 40 és 200 GB-os partíció. A 40 Gb-os partícióra telepítem a win7-et - előtte formázás - de az első újraindítást követően a rendszerbetöltésnél "megakad". Viszont, ha a telepítés menete során végzem el a formázást akkor legtöbbször "túléli" az első újraindítást és sikerül a telepítés.
Valaki találkozott e ilyen jellegű "hibával"? Megjegyzem XP telepítésnél is előfordult a fenti probléma.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Tudna valaki linkelni egy leírást, hogy hogyan tudom a Windows kinézetét teljesen áttetszőre azaz ilyenre megcsinálni:

Esetleg próbálkozott-e már valaki ezzel, és ha igen akkor milyen leírás alapján csinálta meg, mire jutott és esetleg tapasztalt-e valami negatívumot?
Üdv
Puma -
- = Zk = -
félisten
halihó
adott egy eredeti W7 HP 64bit... kb 3-4(?) éve telepítve van. belaktam, hibátlan (kop-kop)
megeshet, hogy a közeljövőben alaplapot cserélek, viszont nincs kedvem újrahúzni a rendszert ez miatt.
milyen lehetséges megoldások állnak a rendelkezásemre, hogy ne kelljen újrahúzni a rendszert? -
tevfik
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Asus K50C SX002 gépem Win 7 Ultimate rendszerrel.
Telepítés után tökéletes de pár alap program után lassulást érzek a gépen.
Igaz nem egy erőmű Intel Celeron 220 1,2GHz - benne ill 2gb ram.
Érdemes lenne XP, Vistat használni ?
Első körbe azt tanácsolták próbáljam meg csak a sima Win7 Home verziót mivel nincs szükségem ultimate-ra.
Köszönöm!
-
kupehka
csendes tag
-
Tamás88
őstag
-
Laccoss
addikt
-
kupehka
csendes tag
-
Laccoss
addikt
-
kupehka
csendes tag
-
Воланд
titán
-
kupehka
csendes tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
kupehka
csendes tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Fire/SOUL/CD
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
13200 - 13101
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(informatikusnak lövése sincs a probléma megoldásáról)Szóval mit kéne kitörölni vagy machinálni? HDD-nem lett kihúzva, mobilrack nem lett berakva.intézőben F-en látható rejtett mappák,fájlok melyek régiek:sqmdata00-és számozva tovább.

...

...
...