Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz CoolBoy323 #9212 üzenetére
Igen az alaplapod pontos típusának ismeretében, a gyártó honlapjáról töltsd le a hangkari driver-ét. (Ha kitöltenéd az adatlapod, avagy a hsz-ban megadnál ilyen adatokat, akkor tudnánk egyből linkelni, akár újabb driver-t is, mint ami a deszka honlapján van)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz CoolBoy323 #9218 üzenetére
Az jó! Próbáld a startban futtatni az msinfo32-t, a megjelenő ablakban rögtön jobbra lesz az infó (ha lesz, mert ha az everest sem tudta kiolvasni, akkor nem biztos)
Ha így sem oké, akkor muszájlesz leszedni a burkolatot és az alaplapon megnézni (már ha feltüntetik, mert pl régi acomp, epox stb deszkákon még ez sincs)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz CoolBoy323 #9220 üzenetére
Intel oldalán sincs driver? illetve ha hangkártya drivert keresel, akkor a hangkártya gyártó oldalán?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
tupacamaru
veterán
válasz CoolBoy323 #20290 üzenetére
Pedig az lenne az, valamit máshol csináltál el. A Search nálam is le van tiltva mégis jól működik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz CoolBoy323 #20292 üzenetére
Jaj értem, neked a másik oldalról tűnt el az a kis mező. Az nekem sincs és nem tudom hogy sikerült eltüntetnem, de nekem nem is hiányzik. Lehet hogy az tényleg a Search tiltása miatt tűnik el?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sfdrakex
nagyúr
válasz CoolBoy323 #20294 üzenetére
Nálam bal lent ott van a keresés/ futtatás és indexelés tiltva van szintén, szóval más lesz a gond.
-
tupacamaru
veterán
válasz CoolBoy323 #20296 üzenetére
A Search az, visszakapcsoltam és megjelent. Az Indexelés az csak gyorsíthatja a Search munkáját.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz CoolBoy323 #20296 üzenetére
Jogos, benéztem.
-
tupacamaru
veterán
válasz CoolBoy323 #20299 üzenetére
Az SSD miatt? Szerintem számottevően nem befolyásolja a működést. Én alapból kikapcsoltam már a HDD-nél is.
-
brd
nagyúr
válasz CoolBoy323 #20301 üzenetére
Az indexelés viszonylag kevés írással jár, a nagy része olvasás, és miután elkészül, csak az új dolgok létrehozásakor csinál egyáltalán bármit. Kapcsold be nyugodtan. Persze csak ha szoktad használni a beépített keresést (pl. ha a start menübe gépelsz valamit, az is ezt használja), mert egyébként felesleges.
The only real valuable thing is intuition.
-
félisten
válasz CoolBoy323 #23190 üzenetére
Ha esetleg SSD-t használsz és optimalizálás címén letiltottad a töredezettség-mentesítő szolgáltatást, akkor az okozza. Megoldás egyszerű, engedélyezd a szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz CoolBoy323 #23192 üzenetére
WIN gomb + R -> services.msc és enter, listában megkeresed a töredezettség mentesítést, duplaklikk rajta, automatikusra teszed és elindítod.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz CoolBoy323 #23194 üzenetére
Csak ha végeztél a partícióműveletekkel, akkor vagy tiltsd le újra a szolgáltatást vagy az időzített futtatást tiltsd le vagy szedd ki az SSD a töredezettség-mentesítő listájából, ellenkező esetben az SSD-t is le fogja időnként defragmentálni, ami SSD-nél teljesen szükségtelen dolog.
-
Zsolt112
tag
válasz CoolBoy323 #24083 üzenetére
Hi!
Azt hiszem láttam már hasonlót.
Telepítetted a monitorodhoz a driverét a lemezéről? Ha igen nézd meg a színprofilok közt hogy rakott-e fel szinprofilt, és azt tiltsd le. Nem biztos hogy ez a gond de hátha.
Sok sikert. -
Zsolt112
tag
válasz CoolBoy323 #24086 üzenetére
Szívesen, kipróbálhatnád hogyha újraindítod nem rakja e vissza.
Ok, akkor jó
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz CoolBoy323 #27957 üzenetére
Szia!
Próbáld meg csökkentett módban is ( F8 ) hogy akkor is ilyen lassú-e vagy sem.
(#27956) Flyme szívesen
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz CoolBoy323 #27960 üzenetére
Akkor msconfig, azon belül automatikusan induló programok listájánál ki tudsz lőni pár olyan programot, ami esetleg feleslegesen indul el a rendszerrel. Jobbik esetben valamelyik okozza, de lehet driver problémád van.
Vírusirtód van-e fent? ha igen, akkor azzal kellene kezdened, kilövöd.[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz CoolBoy323 #27965 üzenetére
Ha csak tegnap kezdődött, akkor esetleg érdemes lenne egy rendszer-visszaállítással próbálkoznod.
Gondolom semmilyen program frissítésed nem volt. Ránézhetsz a lemezed állapotára is, van-e esetleg gondja.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38499 üzenetére
solved
-
SunMount3r
nagyúr
válasz CoolBoy323 #69673 üzenetére
Tree Size-al nézd meg (rendszergazda módban indítsd), ez elvileg mindent kilistáz méret szerint, ami a winyón van.
-
Doky586
nagyúr
válasz CoolBoy323 #69675 üzenetére
Nem.
Ha nem fogadod meg a tanácsot akkor minek kérdezel?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz CoolBoy323 #69675 üzenetére
Mit ír rá a CCleaner, milyen mappák/file-ok azok?
-
rgeorge
addikt
válasz CoolBoy323 #69678 üzenetére
Innen a megoldás:
A <windows>\Logs\CBS mappában a legrégebbi (vagy az összes) .log fájlt töröld
a <windows>\temp mappában az összes cab_xxxx fájlt töröld.
A magyarázat: ezeket a log fájlokat tömörítené a Windows, de nem sikerül, ezért keletkezik ez a sok cab_xxxx fájl. A fentiek után helyreáll a működés.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs