Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

VIPowER őstag Ezt a kérdést már én is feltettem [link], de senki sem tudott válaszolni. Marad a kártyaolvasó. De nem vészes az ára. 
- 

kismozso csendes tag Sziasztok! Volt egy régebbi fényképezőm, melyet ha az adatkábelével rácsatlakoztattam a számítógépre, akkor mint egy USB meghajtót felismert az operációs rendszer és a Total Commanderrel szépen át is tudtam másolni filet a gépemre. 
 Azonban most azt tapasztalom, hogy a Win7 és az újabb típusú fényképezőgépek esetén ez nem működik. A fényképező csatlakoztatásakor egy varázsló jön elő, itt lehetőség van a fényképezőn lévő fájlok böngészésére, de ezen géptípusok esetén már a Total Commanderben nem jelennek meg mint meghajtó. A böngészőben kijelölve a fileokat -> másolás -> majd TMD-ben beillesztés.
 A fő problémám az, hogy ezzel a módszerrel a file dátuma a másolás dátuma lesz és nem marad meg az eredeti készítés dátuma. 
 (természetesen a file metaadataiban ott van a készítés dátuma ami helyes, de a Total Commanderben nem ezt látom a file neve mellett)(Kártyaolvasóm nincs) Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm mindenki segítségét! 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor - 2 db eladó, hibátlan állapotban!
- Insta360 X4 (újszerű állapot, 7 hónap garancia, ingyenes szállítás)
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- IsFujifilm 33/1.4 R LM WR
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő