Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Ezt a kérdést már én is feltettem [link], de senki sem tudott válaszolni. Marad a kártyaolvasó. De nem vészes az ára.
-
kismozso
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy régebbi fényképezőm, melyet ha az adatkábelével rácsatlakoztattam a számítógépre, akkor mint egy USB meghajtót felismert az operációs rendszer és a Total Commanderrel szépen át is tudtam másolni filet a gépemre.
Azonban most azt tapasztalom, hogy a Win7 és az újabb típusú fényképezőgépek esetén ez nem működik. A fényképező csatlakoztatásakor egy varázsló jön elő, itt lehetőség van a fényképezőn lévő fájlok böngészésére, de ezen géptípusok esetén már a Total Commanderben nem jelennek meg mint meghajtó. A böngészőben kijelölve a fileokat -> másolás -> majd TMD-ben beillesztés.
A fő problémám az, hogy ezzel a módszerrel a file dátuma a másolás dátuma lesz és nem marad meg az eredeti készítés dátuma.
(természetesen a file metaadataiban ott van a készítés dátuma ami helyes, de a Total Commanderben nem ezt látom a file neve mellett)(Kártyaolvasóm nincs)
Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest