Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Ezt a kérdést már én is feltettem [link], de senki sem tudott válaszolni. Marad a kártyaolvasó. De nem vészes az ára.
-
kismozso
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy régebbi fényképezőm, melyet ha az adatkábelével rácsatlakoztattam a számítógépre, akkor mint egy USB meghajtót felismert az operációs rendszer és a Total Commanderrel szépen át is tudtam másolni filet a gépemre.
Azonban most azt tapasztalom, hogy a Win7 és az újabb típusú fényképezőgépek esetén ez nem működik. A fényképező csatlakoztatásakor egy varázsló jön elő, itt lehetőség van a fényképezőn lévő fájlok böngészésére, de ezen géptípusok esetén már a Total Commanderben nem jelennek meg mint meghajtó. A böngészőben kijelölve a fileokat -> másolás -> majd TMD-ben beillesztés.
A fő problémám az, hogy ezzel a módszerrel a file dátuma a másolás dátuma lesz és nem marad meg az eredeti készítés dátuma.
(természetesen a file metaadataiban ott van a készítés dátuma ami helyes, de a Total Commanderben nem ezt látom a file neve mellett)(Kártyaolvasóm nincs)
Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi