- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismozso
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy régebbi fényképezőm, melyet ha az adatkábelével rácsatlakoztattam a számítógépre, akkor mint egy USB meghajtót felismert az operációs rendszer és a Total Commanderrel szépen át is tudtam másolni filet a gépemre.
Azonban most azt tapasztalom, hogy a Win7 és az újabb típusú fényképezőgépek esetén ez nem működik. A fényképező csatlakoztatásakor egy varázsló jön elő, itt lehetőség van a fényképezőn lévő fájlok böngészésére, de ezen géptípusok esetén már a Total Commanderben nem jelennek meg mint meghajtó. A böngészőben kijelölve a fileokat -> másolás -> majd TMD-ben beillesztés.
A fő problémám az, hogy ezzel a módszerrel a file dátuma a másolás dátuma lesz és nem marad meg az eredeti készítés dátuma.
(természetesen a file metaadataiban ott van a készítés dátuma ami helyes, de a Total Commanderben nem ezt látom a file neve mellett)(Kártyaolvasóm nincs)
Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest