Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Home premium X64 (ha jól tudom ez felel meg a 32 bites verziónak)de szerintem nem kockáztatok ha ilyen bonyolult,ha nektek nem megy akkor nekem meg pláne...majd valahogy összehúzom magam.....
...ezt meg nem értem hogy remélem van üres patriciója,mint irtam volt,a 750 es vinyóra raktam a wint mindenféle patriciónálás nélkül,ezelőtt soha nem csináltam ilyet,mert mindig több vinyó volt a gépembe,ezért nem láttam szükségét a vinyó "feldarabolásának"... -
dezs520
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Bocsánat,hogy nem írtam konkrétumokat....van a gépbe egy 1 terrás vinyó,amin van az op rendszer,és van egy 750 gb-os vinyó...és nincs egyáltalán patríció semeiken,csak úgy naturba fel van nyomva az xp az 1 terrásra..
de ezekkel a boot os lemezekkel,meg hogy frissitsem(amit már próbáltam win 7 es lemezről,de nem engedtte)nem töröl semmit? -
dezs520
senior tag
Sziasztok,egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
A gépemen egy Win. XP. SP3 van.mostanra úgy látom a win 7 teljes értékű (mindenre van már megfelelő driver)Szertném telepíteni,de ehez majd 2 TB anyagot kéne megmozgatnom.Tehát a kérdésem az lenne,hogy tudom e úgy telepíteni a 7-est,hogy a vinyórol ne töröljön semmit?
Már kicsit utánna olvastam,és arra jutottam,hogy mikor feldobja hogy mien telepítést szeretnék végrehajtani,akkot ott a frissítést kell nyomni.....de így nem engedtte...
Előre is köszönöm!!!
Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Arany János - Kapcsos könyv
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ezt meg nem értem hogy remélem van üres patriciója,mint irtam volt,a 750 es vinyóra raktam a wint mindenféle patriciónálás nélkül,ezelőtt soha nem csináltam ilyet,mert mindig több vinyó volt a gépembe,ezért nem láttam szükségét a vinyó "feldarabolásának"...
,de most komolyan