Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez mind meg van csinálva. Gyári Win7, nem búrtam rajta semmit. Semmi extra progi nincs rajta...
-
-
Sziasztok Windows guruk!
SÜRGŐS SEGÍTSÉG KELLENE!
Adott egy hálózat:
1. gép: Windows XP 32bit PRO - PC
2. gép: Windows XP 32bit PRO - PC
3. gép: Windows 7 64bit HOME - laptop
Router: Linksys wrt54gsA gyorsabb kapcsolat érdekében kábeles kapcsolat van.
Amit szeretnék: Windows 7-es gépre akarok másolni hálózatról.
Amit eddig megtettem: Az össze gép MSHOME munkacsoportban van. Windows XP-s gépek között szuperül megy a háló.
Windows 7-es gépen is beállítottam az MSHOME munkacsoportot. Kikapcsoltam a tűzfalat. Jelszavas védelmet levedtem, OTTHONI hálózatot állítottam be a megosztási központban.Hibajelenség: XP-s gépek látják az MSHOME alatt a laptop nevét, de a megosztásaira mikor be akarok lépni akkor "Nem érthető, el nincs joga a használatához" hibaüzenetet kapok.
A laptop (W7) semmit sem lát az otthoni munkacsoportból!Előre is köszönöm!
-
Sziasztok
Van egy wifi hálóm. A gép amin win 7 van, be van állítva a munkacsoport (MSHOME) látja is a gépeket mármint a nevük megjelenik a hálózatnál, de a megosztásokba már nem tud belépni. A VNC-sem müködik a win7 gépről, régen ment, a megosztás is. Mi lehet a gond?
Üdv
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest