Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Egyelőre én is a 64 bites verziónak tudom be a hibákat (persze itt lehetne hibáztatni a MS-ot és a szoftvergyártókat egyaránt, fene tudja, melyik programnál épp ki a hibás
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
A Notepad++-nak korábban is a legújabb verzióját használtam, DE most amióta újratelepítettem ugyanazt, nem hülyéskedik. Franc se érti ezt.Az a "Próbaüzem" felirat viszont még továbbra is ott van, és igen zavaró...

Amúgy azért az eddigi látszat ellenére örömöt is lelek a Windows 7-ben
: pl. konkrétan ilyen durván gyors bootolási idővel még nem volt dolgom egyik eddigi operációs rendszeremnél sem (na jó, kivéve a DOS-t
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
És nálam mondjuk a bootolás sebessége eléggé számít.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...
)
Aktív témák
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...