Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
corran9
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a tekintetben, hogy van-e vmi ötletetek, hogy mi lehet a baja a win7-nek a gépemen.
Dual bootos gép xp és win7 7100-as build.
Azóta a win7-et használom mióta elérhető, szal egy elég jól bejáratott rendszerről van szó.
A történet annyi, hogy tegnap este még vígan néztem egy két sorozat epizódot... este kinyomtam a gépet (új dolgot nem telepítettem, nem frissítettem, nem töltöttem semmit stb, ergo a szoftveres környezet nem változott), reggel viszont azt tapasztaltam, hogy betölt a desktop ahogy szokott, ugyanakkor nem tudok kattintani semmire, az egér mozog, de használhatatlan a gép, pár pillanatra néha mintha feltámadna (bejön a start menü, az egér átvált a töltő-karikára stb.), de aztán ekkor sem történik semmi, ráadásul a ctrl+alt+del kombinációra sem történik az ég világon semmi.
Csökkentett módban pöccre indul a gép de nem tudok rájönni h mitől lehet, hogy normál módban gebasz van, utolsó működő beállítás-os indulással sem megy, ugyanaz a helyzet mint a normálnál.
Gondoltam esetleg Kaspersky IS kavar be (bár ez is fenn van hónapok óta, 2010-es verzió), de azt meg uninstallláni nem tudom, mivel csökkentett módban nem engedi.
A hardveres probléma is ki van zárva úgy gondolom, mert most az xp-ről írok, és minden működik. A vinyóval sincs semmi baj.
Ötlet?

A válaszokat köszi előre is!
Ui.: normál esetben nem írnék ide, mivel xarom le a régi telepítést ha vmi gond van, és egyből feldobom rá újból a op rendszert, ugyanakkor most semmiképp nem akarnám ezt megtenni, mert van egy telepítésem (játék) és félek, hogy elvesznek a mentéseim (noha lementettem a save könyvtárat, de láttam én már karón varjút nahhh)
c.
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Horgász topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest