Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Skacok!
Van egy nehezen behatárolható hiba a gépemben. Gyakorlatilag a megjelenése óta (vagy majdnem azóta) Win 7 progit használok/tam teljes megelégedéssel. Aztán pár hete behalt a videokártyám. Kicseréltem és azóta tart a kálváriám. A rendszer teljesen instabillá vált, hol internetezés, hol bármiféle más tevékenység közben egyszerüen lefagy a vas. Kipróbáltam már két különféle de biztosan jó videokártyával és a hardvereket is leteszteltettem egy PC szervízben illetve amit utdtam én is leteszteltem, elvileg minden hibátlan! Az oprendszert is újra telepítettem, tiszta formázott meghajtóra.Vírusom szintén biztos, hogy nincs!
Alapból már furcsán tölt be az oprendszer. A Bios-os infok rendesen "kijönnek" aztán a windows betöltőképernyője is felvillan és azonnal szinte teljesen elsötétedik! Világosban az LCD monitoromon szinte nem is látszik, hogy éppen áll fel a rendszer. Most már az asztalom is full sötét amíg valamit el nem indítok. Ezen kívül minden úgy működik ahogy kell..... egészen addig amíg teljesen váratlanul, (nem erőforrásigényes tevékenységek közben) az egész cucc lefagy, de kajak.
A gépem nem egy erőmű, de elég régóta használom, mindíg stabil volt és megbízható.
Alaplap:Asrock Alive Sata2 GLan; CPU: AMD Athlon 3500+; VGA: MSI NX 7800 GT; memó: 2x1 giga 800 Mhz dual kit; ezen kívül csak egy 160 gigás sata vinyó és és egy firewire kártya az egész!
Már csak alaplapra tudok gondolni, de egyenlőre nincs amivel kicseréljem és teszteljem. Tudtok valami olyan átfogó tesztprogit ami a hardver minden elemét teszteli, főleg nem is teljesítményre hanem működésre és satbilitásra?

Aktív témák
- PC Játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest