- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
atesss
addikt
Hát nem tudom, ezt pontosan hogyan lehetne ?
Az utólagos partíció szerkesztéseket nem nagyon szeretem, jobb lenne rögtön az elején létrehozni a teljes szerkezetet. Formázni persze van amit ráér később.
MOD: Ja hogy arra gondolsz "felosztás" alatt, hogy létre kell hoznom egy Kiterjesztettet - 4.-ként, és azon belül hozom létre úgymond "felosztással" a Logikaiakat ?
Mert ezt így csináltam, kétlem hogy lehetne máshogy, én is átolvastam a Wikipedia szócikket előtte. Csak a szóhasználat a kérdés, hogy jó szó-e erre a "felosztás", szerintem nem nagyon.De úgy néz ki hogy egy kis trükkel sikerült megoldanom nagyjából a problémát.
Most már csak az XP és a Win7 boot fájljainak elhelyezésével van problémám: [link](Illetve ha ahogy itt írtam előre kell vennem az XP-s particót, akkor nem teljesen úgy van ahogy akartam, de ez már mind1. Csak még így sem oldódik meg teljesen a probléma ha jól gondoljuk a másik topicban.)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest