Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
atesss
addikt
Hát nem tudom, ezt pontosan hogyan lehetne ?
Az utólagos partíció szerkesztéseket nem nagyon szeretem, jobb lenne rögtön az elején létrehozni a teljes szerkezetet. Formázni persze van amit ráér később.
MOD: Ja hogy arra gondolsz "felosztás" alatt, hogy létre kell hoznom egy Kiterjesztettet - 4.-ként, és azon belül hozom létre úgymond "felosztással" a Logikaiakat ?
Mert ezt így csináltam, kétlem hogy lehetne máshogy, én is átolvastam a Wikipedia szócikket előtte. Csak a szóhasználat a kérdés, hogy jó szó-e erre a "felosztás", szerintem nem nagyon.De úgy néz ki hogy egy kis trükkel sikerült megoldanom nagyjából a problémát.
Most már csak az XP és a Win7 boot fájljainak elhelyezésével van problémám: [link](Illetve ha ahogy itt írtam előre kell vennem az XP-s particót, akkor nem teljesen úgy van ahogy akartam, de ez már mind1. Csak még így sem oldódik meg teljesen a probléma ha jól gondoljuk a másik topicban.)
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest