- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
jozsi84
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy újra telepítettem egy gépet /Win7/, képeket átmásoltam egy másik merevlemezre. Most pedig nem tudom megnyitni a képeket amiket átmásoltam!!
Nincs hozzá jogosultságom, próbáltam linux alatt is de ott sem tudtam megnyitni őket...
Az is érdekes, hogy azokat a képeket sem engedi megnyitni amik azon a merevlemezen voltak ahová másoltam! /Ez a második is ebben a gépben volt alapból/
Minden mást megtudok nyitni/másolni csak a képeket nem!!
Segítsetek légyszíves!!! Nagyon fontos képekről van szó!Saját tulajdonba vettem a mappákat, de a fájlok /képek/ nevei még mindig zöld szinuek és nem lehet őket megnyitni....
külön megcsináltam egy képre is, tulajdonos már én vagyok de még így sem tudom kivenni a pipát a "tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében" -től ---hozzáférés megtagadvaNem csináltak rendszer titkosítást azt állítják, -nem is tudják hogyan kell...
Érdekes nagyon!
Az is érdekes, hogy nem minden kép. Van egy olyan mappa ahol csak pár kép titkosított a többi nem, találtam már egy word dokumentumot is ami titkosított...Kérem szépen a nálam jóval okosabb segítőkész embereket, hogy segítsenek!!!
Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest