- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
akkor keresnem kell hozzá valamit...

remélem nem syncmaster 225bw volt...? az aero-t nem tudom, akkor még nem ismertem ennyire (sem) a w7-t. (azóta a laptopon minden ilyen fícsört igyekeztem kikapcsolni: áttetszősség, bonyolultság, mesterséges káosz stb.
egyébként az aero miben jó? mi köze a betűkhöz?akkor még másik monitor állt mellette, most egy hp lp1965 a második monitor (sokkal szebb képe van, sokkal jobb betekintési szögekkel, mint a samsungnak), lehet, hogy leporolom a win7 projektet és újra teszek egy próbát, megnézem más monitoron is. (a laptop jó gyakorló terep volt).
a portable-ra igen, a rendszergazda jogokat megadtam, próbáltam xp kompatibilitást, sőt a könyvtárhoz is adtam mindenkinek hozzáférést, meg a registryben is végigkerestem az összes bejegyzést és mindegyikhez minden hozzáférést megengedtem, de meg se nyikkan így sem.
Aktív témák
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest