Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Ahogy este bekapcsoltam a gepemet, nem ment rajta az internet (most is masikrol irok). Troubleshooter szerint az el nem indult Group Policy Services volt a ludas, amit el is inditott, de nem segitett. Task Managerben viszont semmilyen svchost.exe folyamat nincs (tehat 0 darab), es Run commanddal sem tudom elinditani, szerintem itt lesz a gond. Tipp, hogy mi lehet? Rendszervisszaallitas megvolt, nem segitett, viruskeres folyamatban, de mar korabban is elofordult ilyesmi, akkor nem talat virust az MSE+Malwarebytes kombo.
Raadasul delutan meg tokeletesen ment, letolteni sem toltottem le semmit mar hetek ota, csak az ubuntu 11.04 kepfajljat hivatalos torrentrol.SZERK: Home Premium x64, eredeti.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest